tiistai 12. heinäkuuta 2016

MUUTAMA PÄÄHÄN PÄLKÄHTÄNYT AJATUS


En osaa avata pakkauksia oikein ja tästä kuulen myös Jonilta aika usein.. Mulla on usein niin kiire saada keksipaketti tai karkkipussi auki, että tuloksena on puoliksi auki revennyt pakkaus.

Söin tässä yksi päivä aamupalaksi kääretorttua, enkä potenut yhtään huonoa omaatuntoa.

Jäin tuijottamaan valasdokumenttia vielä 10 minuutiksi seisten, sohvalta jo noustuani. En sitten tiedä oliko kyseessä vaan armoton jumitus vai vaan älyttömän kiinnostava dokumentti..

Voitelen joka ilta huuleni bepanthenilla, jotta huulet olisivat kosteutetut yön jälkeen.Jouduin äskön tarkistamaan googlesta miten "bepanthen" kirjoitetaan.

Opin juuri, että yhdessä laiskiaisessa voi olla yli 900 kovakuoriasta, yli 100 koiperhosta ja yli 200 termiittiä. Siis mitä?!

Lisäksi järkytyin tiedosta, että sukupuuttoon kuollut laiskiaislaji Megatherium oli lähes norsun kokoinen jättilaislaiskiainen. Vou :DD

Mulla on kaksi kirjoitusmoodia. Sellainen virallinen ja tylsä, ja sitten toisaalta sellainen värikkäämpi ja runollisempi.

Mua ärsyttää usein ihmisten ajattelemattomuus. Siis esimerkiksi se, että juuri eräässä ohjelmassa nainen tehdessään kakkutaikinaa totesi sen olevan liian löysää ja lisäsi siihen siksi hieman kermaa. Vatkaamattomana. Siis mitä?Mun lempiraaka-aine tällä hetkellä on vuohenjuusto. Vuohenjuustosalaatti paholaisenhillolla on jotain niin taivaallista!

Yöllä ennen nukkumaanmenoa puhelinta selatessa pidän vain toisen silmän auki. Näyttöä on siten helpompi pimeällä katsoa :D 

Olen ylpeä luonteenpiirteestäni innostua annimaiseen tapaan esimerkiksi jostain kaverin ehdotuksesta tai omaan päähän tulleesta ajatuksesta niin, että se on toteutettava heti, nyt.
1 kommentti: