keskiviikko 25. toukokuuta 2016

CELEBRATING SUMMER






Ihaninta just nyt on se, että kesä on täällä! Mitä nyt todennäköisesti se kylmä juhannus vielä on edessä, mutta tällä hetkellä ainakin kelit on lämpimiä ja aurinko paistaa.

Ainoa ongelma kesässä on ainoastaan sen lyhyys. Miten muka pitäisi taas mahduttaa kaikki niin lyhyeen aikaan ja kun niitä viikonloppujakin on rajallinen määrä? Kesään on kiva lähteä aina sillä fiiliksellä, että ei liikaa sovi ja suunnittele mitään etukäteen. Jotenkin kummasti kuitenkin taas kesäkuun viikonloput on täynnä ja puolet heinäkuusta. No, onneksi elokuulle ei ole suunniteltu vielä mitään. Jotkin festaritkin olis hirmu kivat kyllä ja nehän pitäis nyt viimeistään jo päättää...

Pitäisi tietysti taas muistaa, että onhan sitä elämää muulloinkin kun viikonloppuisin. Varsinkin nyt kun jälleen asutaan väliaikaisesti Jyväskylässä ja ollaan tehty viikolla hurjan paljon kaikkia kivoja juttuja kavereiden kanssa. Eilenkin kävin tyttöjen seurana keskustassa Street food ravintola Taikurissa ja sen jälkeen käytiin kaupassa, ostettiin jugurtti- ja suklaakuorrutteisia pähkinöitä ja suunnattiin kotiin. Ei sen kummempaa, mutta voittaa kotona löhöilyn. Tänään mennään Harjulle tekemään porrastreeniä ja muutenkin ollaan käyty ahkerasti salilla. Kyllä nuo tuollaiset simppelitkin asiat jos mitkä tekee viikoista mukavia. Täällä Jyväskylässä niistä on taas oppinut enemmän nauttimaan, eikä aika mene odotellessa viikonloppua. Täällä kuitenkin on hyvät mahdollisuudet harrastaa, kokeilla uusia juttuja ja tehdä nyt vaikka mitä! Eipä minua taas ihan heti saisi muuttamaan Ikaalisiin takaisin, vaikkakin kesällä siellä tulee taas vietettyä paljon aikaa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti