sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

VALKOISET HOUSUT

Tuleeko muille mieleen valkoisista housuista kevät ja kesä? Mulle tulee. Vaikka valkoisia housuja voisi käyttää yhtä hyvin talvellakin, jotenkin vaan valoisempana aikana valkoiset housut toimii paremmin. Hassua sinänsä, koska juuri pimeänä aikanahan niitä vaaleita sävyjä juuri tarvittaisiin. 

Tänään katselin taivaalle kello 15:42 ja totesin auringon olevan vielä hurjan korkealla. Ihanaa! Talvella siihen aikaan olisin jo laittanut kaikki valot päälle ja yrittänyt imeä niistä sitä auringon tuomaa energiaa. Ei oikein toimi kuulkaas. Mulla ainakin energiatasot nousee ihan eri sfääreihin pitenevän päivän mukaan. Vaikka niitä D-vitamiini pillereita tulikin talvella napsittua ja vireys pysyy joten kuten yllä, niin eivät ne silti korvaa sitä tunnetta, jonka auringonvalo tuo. Mulla useinkin mieliala riippuu säästä, kuten varmasti monilla muillakin. Sateisena päivänä masentaa ja aurinkoisena tekee mieli liikkua ja mieli on keveä. Paitsi siihen aikaan kuusta kun mikään auringonsäde ei pääse tunkeutumaan synkkään pääkoppaan..

Joka tapauksessa tää tyttö on oikein iloinen siitä, että kesä on pian täällä (ja positiivisena yritän olla ajattelematta, että parin kuukauden päästä päivä alkaa taas lyhenemään..). Pienen pieniä vihertäviä silmuja on täällä Jyväskylän korkeudellakin jo havaittavissa, en kestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti