torstai 21. huhtikuuta 2016

TALLINNAEräs viikonloppu otettiin auto alle ja ajettiin Helsinkiin, vietettiin yö laivalla ja seuraavana aamuna oltiinkin Tallinnassa. Tallinnassa oli tarkoitus viettää yksi päivä ja yö. Yön vietimme hotellissa nimeltään Park Inn by Radisson. Hotelli oli todella kiva ja kuten Viro nyt yleensäkin on, halpa. Aamupala oli runsas ja juuri sellainen, mistä löytyy, ei jokaiselle jotakin vaan kaikille kaikkea. Mä olin tuon reissun ajan hirveässä flunssassa, mikä hiukan rajoitti menoa. Teetä tuli litkittyä joka kahvilassa ja syödessämme ravintolassa illalla tarjoilija tuli huolestuneena kysymään minulta, että onko kaikki hyvin. Olihan mulla, tukkoista, mutta samalla vuotavaa nenää, juuri tulossa olevan aivastuksen vuoksi siristäviä silmiä ja kuumeista oloa lukuun ottamatta. 


Kävimme ihan ensimmäiseksi kahvilassa syömässä jotain, koska laivalla aamulla emme olleet syöneet vielä aamupalaa. Shoppailimme aikamme kauppakeskuksessa ja sen jälkeen lähdimme melko kauas vanhaan kaupunkiin. Mä en ollut siis edes ikinä aiemmin siellä käynyt (ainakaan niin pitkällä), vaikka Virossa olenkin käynyt monesti. Vitsi miten nättejä ne eri pastellin sävyiset rakennukset  ja mukulakivikadut onkaan!


Käveltiin myös kuuluisan kukkatorin ohi, josta saisi niin edullisesti kaikenlaisia kukkasia. Jos joskus käy vaan päiväseltään ylimenolautalla Tallinnassa, niin kukkasia on kyllä haettava mukaan!

2 kommenttia: