torstai 28. huhtikuuta 2016

OUR HOMEMeidän uus koti alkaa näyttää jo kodilta. Ollaan sisustettu hyvin pienellä budjetilla eli suurin osa tavaroista on meidän vanhoja ja kirppareillakin olen kierrellyt. Tori.fi:stä löysin meille todella edullisesti ihan uuden veroiset sohvapöydän (15,-) ja tv-tason (30,-). Onneksi sisustusmuotiin nykyään kuuluu vanhat, siis oikeasti vanhat huonekalut ja esineet, sopii mulle oikein hyvin. Asunto on 46,5 m2, eikä siis mikään hirmu suuri. Se on kuitenkin ihan keskustassa ja alle kilometrin päässä on juna-asema, kuntosali ja kauppa. 

Osa tavaroista, mitä vielä ehdottomasti tarvitaan, on vielä edellisellä paikkakunnalla tai sitten kaupassa, ostamatta. Makkari on tällä  hetkellä eniten vaiheessa. Vanha päiväpeitto ei ihan yllä uuden 160 senttisen sängyn päälle kunnolla, eikä meillä ole yöpöytiä. 


Olohuoneessa puolestaan jo viihtyy erinomaisen hyvin. Huone on mukavan valoisa, eikä se ole liian täynnä tavaraa, niin kuin edellisen Jyväskylän asunnon olohuone. Yhdessä samassa tilassa on siis eteinen, keittiö ja olohuone. Makuuhuone vaatehuoneen kera ja vessa ovat tietysti erikseen.Näinkin pikkuruiseksi kodiksi ollaan saatu tää ihan tosi viihtyisäksi! 
Kyllä täällä kelpaa asua, ainakin vuoden loppuun...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti