tiistai 19. huhtikuuta 2016

NEW HAIR BABY
Vihdoin pääsin kampaajalle UNIK hairdressingiin, ihan liian pitkän tauon jälkeen. Nyt kun asun taas toistaiseksi Jyväskylässä, pääsee Saken käsittelyynkin taas säännöllisesti. Pahinta on, että tässä välillä sorruin kaupan väreihin, jonka totesin taas olleen virhe. Ei ei ei.

Mun toiveissa oli saada tummempi tyvi ja viileän vaalea latva. Alla kuvassa näkyy lähtötilanne. Ei mikään silmiä hivelevä näky tuo kaupan väreillä värjätty tyvi, joka ei sitten minkään vaahtojen avulla taittanut pois lämpimän kellertävästä..Tässä lopputulos. Tukasta tuli juuri niin täydellisen viileän vaalea, kuten toivoinkin! Tiedättekö miten hyvä tunne on, kun kampaajalta saa sitä mitä tilaa? Tässä kuvassa se ei kunnolla näy kampaamon kirkkaiden valojen vuoksi, mutta noin 10 cm matkalta (tumman tyven jälkeen) tukka on hieman lämpöisempi, juurikin sen ällöttävän kaupan värin takia, joka on näköjään tarttunut mun hiuksiin kuin täi.. no niin. Totesin taas jälleen, että ei enää kaupan värejä, ehkäpä mä nyt otan opikseni. Ja onhan se nyt helppoakin, kun kampaamo on puolen kilometrin päässä kotoa.


One happy girl over here!
4 kommenttia:

 1. Oih näyttää mahtavalta!! Mä viime kesänä taisin tehdä täysin saman ja tuota tummaa sitten pikkuhiljaa laskettiin alaspäin, oon hemmetin tyytyäinen! Nyt taas haluaisi jotain uutta:) Näytät upeelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) tykkään tästä kyllä ihan hirmuisesti! Täytyy vielä vähän täydentää violettivaahto varastoja, jotta kylmä sävy pysyy parhaiten yllä ;)

   Poista
 2. Tosi ihanalta näyttää! <3 Mäkin haluaisin just tollaset viileämmän sävyiset hiukset! Pitäs varata aikaa kampaajalle mutta pelottaa just että tuleeko niistä sitten just sellaiset kun haluaa.. Mäkin koitan nyt kyllä ainakin pysyä kaupan väreistä kaukana ja pestä hopeeshampoolla yms :) Vaaleet hiukset on kyllä vaikeet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) ja joo, vaaleat hiukset vaatii paljon työtä, varsinkin jos haluaa pitää sen kellertävyyden poissa :) täytyy kyllä todeta, että vaikka ne silver -tuotteet taittavat hieman keltaisesta pois, niin kyllä se hyvä viileä pohjaväri on hyvä olla. Sitä on sitten helpompi pitää yllä, kuin yrittää saada lämpimän vaaleasta viileää ainoastaan taittosävyillä :) eikun rohkeasti kokeilemaan kampaajalle!

   Poista