maanantai 14. maaliskuuta 2016

REMONTTINo hei tyypit! Tulinpa tänne päivittämään taas pitkästä aikaa muutamat kuvat. Tässä toistaiseksi työttömänä työnhakijana ollessa on ollut paljon aikaa tehdä kaiken näköistä, hyödyllistä ja turhaa. Remontoitiin J:n kanssa mun vanhempien luona eräs huone aivan uuteen uskoon. Melkoisen muodonmuutoksen huone sitten kokikin. 

Lähtötilanne oli melko järkyttävä. Huone toimi aiemmin pelkkänä romuvarastona, jonka päästä päähän kulkeminen vaati jonkinlaista sirkusakropatian harjoittamista. Ajattelin, että olishan se mukava jos täällä mun vahempien luona olis joku vähän isompi tila kuin mun oma vanha huone, jonne voi sitten tulla yökyläilemään tai jossa voi viettää aikaa kavereiden kanssa. 

Siispä aloitettiin siivoamalla ja tyhjentämällä huone romuista, kaikenlaisista vanhoista vempaimista ja huonekaluista. Sen jälkeen päätettiin mitkä seinät maalataan ja mitkä tapetoidaan. Poistettiin vanhat tapetit, täytettiin seinissä olevat raot, hiottiin, maalattiin seinät ja katto, tapetoitiin, maalattiin punaruskea tiiliseinä valkoiseksi, asennettiin lattia ja listat, ja lopuksi tuotiin huonekalut ja sisustuselementit..Tässä kohdin huonetta oli siivottu jo muutama tunti ja vain vähän romuja on enää jäljellä..

Mulla oli aika selkeä visio siitä minkä tyylinen huoneesta tulee ja oon kyllä hirmu tyytyväinen meidän työn jälkeen. Remontissa kesti suunnilleen 10 päivää kaikkineen. En edes jaksa kirjoittaa kaikkia yksityiskohtia ja kaikkea sitä pientä vääntöä jota tuon huoneen osalla piti tehdä. Ei mikään helpoin remonttikohde, muttei onneksi varmasti vaikeinkaan. Seuraavassa postauksessa näätte lisää kuvia valmiista huoneesta.. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti