keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

MY KINDA ROOM

Tällainen huoneesta sitten tuli! Tykkään tästä aika hiton paljon. Jossain kohdin tulevaisuutta täytyy kuitenkin varmaan remontoida ja tietysti sisustaa ja tää oli hyvää harjoiutusta. Vaikka tykkäänkin tän huoneen tyylistä juuri tällaisena nyt, niin omaan kotiin mulla olisi jo hyvin erilaisia ideoita valmiina. Joskin ainakin värimaailma tulee pysymään samanlaisena. 

Sohvan päälynen näyttää tällä hetkellä vielä liian tyhjältä ja se johtuu siitä, etten ole vielä onnistunut löytämään sopivia tauluja. En halua kiinnittää tauluja seinälle, vaan sitten kun sopivat taulut löytyy, niiden kanssa katsotaan sopiva korkeus ja sienälle kiinnitetään valkoinen hylly, johon taulut ajattelin asetella. Hyllylle mahtuisi sitten joku kiva ruukkukin. Kukkasen kera tietysti. 

Sohvan edessä oleva kapiokirstu oli alunperin väriltään tammipuinen. Kirstu saatiin sopimaan tänne ihan hyvin, kun vedin sen päälle pari kerrosta valkoista kuultomaalia. Tällä kertaa pinta jäi melko kiiltäväksi, ja tulevaisuudessa haluaisin sen vielä valkoisemmaksi ja mattaisemmaksi, hieman huolimattomasti hiotun näköiseksi. Tuo pieni sinertävä kuulto nimittäin hiukan vielä häiritsee.

Lattia on mun ehdoton lemppari tässä huoneessa. Mielessä oli koko ajan joku melko vaalean sävyinen harmaa. Raahasin tänne muutamia mallikappaleita, jotta näkisin miltä lattia näyttää tässä valaistuksessa ja hyvä niin. Ne mitkä näyttivät kaupassa hyvältä, näyttivät täällä yleensä todella sinertäviltä. Siispä jokin hieman lämpimämmän harmaansävyinen laminaatti sopisi tänne hyvin. Sellainen löytyikin todella edulliseen neliöhintaan (8 €) Bauhausista. Oujee. Lattian asennus ei tänne ollutkaan ihan kaikkein helpoin, lähinnä siksi, että A) yritettiin välttää hukkapaloja ja B) tässä huoneessa on 8 seinää (sen 4 sijasta), joten pientä keinottelua tarvittiin, jotta lattia saatiin paikoilleen. 

Nää kuvat on muuten kuvattu laajakulmalinssillä, joka vihdoin saatiin aikaiseksi hankkia! Voin vaan kuvitella kuinka kiva tää on esimerkiksi tulevilla reissuilla. I'm soo happyyyyy!!! Näissä kuvissa tosin hieman vääristää mittasuhteita, mutta nah.Tässä vielä ennen - jälkeen kuvat. Aikas moinen muutos vai mitä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti