torstai 31. maaliskuuta 2016

BOMBER JA LEVIKSET

Levikset löytyi siskon vanhoista tavaroista. Rakastuin heti. Näitä on paikkailtu ehkä kymmenen kertaa, tai kaksikymmentä, mutta se tekee näistä vaan kivemmat. Kirppareilta olen joskus yrittänyt löytää vastaavia vaaleita kuluneita farkkuja, mutta aidot 90-luvun Levikset kelpaa oikein hyvin. Kesäksi mulla onkin jo entuudestaan parit shortsimalliset Levikset, mutta nää pitkätkin on huippu kivat! Takista sen verran tunnustettavaa, että sen lainasin mieheltä.. Voisinpa tästä pikapuoliin hilpaista vaikka Junkyardin sivuille katselemaan vaikkapa ihan omaa mustaa bomberia. Sellainenkin siskolla oli, mutta en oo vaan onnistunut löytään sitä vaatelaatikoista. Ja niitä laatikoita on paljon. Ehkä vaan tilaan ihka uuden itselleni. 

Vihreä multa jo löytyykin, mutta haaveissa olisi musta, vähän reilumman kokoinen bomber (burgundyn/viininpunainenkin olis kyllä kiva). Oranssi sisusta mustassa takissa olis plussaa (eli juuri sellainen mikä siskolla oli aikoinaan, voi itku). Hassua kyllä, että yläasteella mulla oli itse asiassa tuollainen musta bombertakki, mutta arvatkaa vaan mahtuuko se mulle enää. Kyllä, sekin siis vielä tallessa. Ihmekös kun tän meidän huoneen raivaukseenkin meni niin kauan aikaa, kun kaikki vanha on säilössä. Tai oli, kjeh kjeh..


Ai niin. Äskön yhtä aikaa aurinko paistoi ja vettä satoi, joten taitaa tulla...

4 kommenttia:

 1. Vau, tosi kiva asu! Tykkään sun blogin ulkoasusta todella paljon <3

  VastaaPoista
 2. Junkyardin sivuilla oli ihan hetki sitten musta bomberi jossa oli kirkas oranssi sisusta, kannattaa tsekata jos et vielä oo kerinny! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heei kiitti vinkistä! Täytyypä tsekata :)

   Poista