sunnuntai 3. tammikuuta 2016

RANDOM SHOTS FROM THAILANDOhops kun aika on taas kiirehtinyt eteenpäin. Kotiuduttu on siis jo 28. päivä, mutta uusi vuosi ja kauan näkemättä olleet ihmiset on vieneet mun ajan :) kahden kuukauden matkustelun aikana kerkesi näkemään ja kokemaan aivan hirveästi asioita. Paljon on videomateriaalia, jota täytyy kyllä "hieman" editoita ennen kuin täällä mitään julkaisen. Siksi en ala vielä mitenkään yksityiskohtaisesti kertomaan matkasta, koska videoilta näkee varmasti kaiken oleellisen. Tässä olisi muutamia satunnaisia kuvia Krabilla oleilun ajalta! 

Maya Bay, Phi Phi Islands

Nopparat Thara Beach, Krabi

Phi Phi Lay, Phi Phi Islands

Maya Bay, Phi Phi Islands

Monkey Bay, Phi Phi Islands

Maya Bay, Phi Phi Islands

Viking Cave, Phi Phi Islands

Nopparat Thara Beach, Krabi

Maya Bay, Phi Phi Islands


Ei tehnyt edes pahaa katsella näitä kuvia. Ehkäpä jos reissussa oltaisiin oltu vaan pari viikkoa, mutta kun siellä oltiin pari kuukautta, niin oli se vaan oikeasti ihana tulla taas kotimaahan, vaikka sitten kylmään sellaiseen ♥︎ Voi toki olla, että jo kuukauden kuluttua mun on ikävä sitä kuumaa tuulta, joka siellä Thaimaassa auton lavalla istuessa ei viilentänyt sitten yhtään..4 kommenttia:

 1. Aivan ihania matkakuvia! <3 Olisi kyllä kiva käydä joskus Thaimaassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) suosittelen kyllä! Siellä on niin paljon nähtävää ja jokaiselle jotakin, että sinne kannattaa myös varata vähän enemmän aikaa. Esimerkiksi kolmeksi viikoksi jos on mahdollisuus lähteä niin siellähän voisi olla vaikkapa viikon per paikka. Samassa paikassa kolme viikkoa on ehkä vähän liian pitkä aika mun mielestä :)

   Poista
 2. Voi apua miten ihania kuvia! Nää matkapostaukset oli/on kyllä tosi kivoja ja niistä saa inspistä omiin reissuhaaveisiin :p

  VastaaPoista
 3. Voi apuva mikä paratiisi! Täällä ei päästä tänä vuonna mihinkään mikä tuntuu oudolta kun yleensä joka vuosi ollaan lähdetty, nyt voi vaan haaveilla ja katsella mudien reissukuvia. Mua ei ennen kiinnostanut Thaimaa mutta nykyään on alkanut kiehtoa ja näiden kuvien perusteella pakko joskus päästä käymään:3

  VastaaPoista