torstai 29. lokakuuta 2015

FEELING HAPPY AND SADAbout 15 minuutin päästä lähdetään kohti Lielahtea, jossa yövytään noin puoli kolmeen yöllä, jonka jälkeen lähdetään kohti Hesa-Vantaata. Lento Osloon lähtee 7:30 ja sieltä lennetään edelleen Müncheniin, jossa ollaan perillä paikallista aikaa 12:30. Siitä eteenpäin lennetään sitten maanantaina, kuten viime postauksessa jo kerroinkin.


Keräsin näihin kuvakollaaseihin tän hetken fiiliksiin liittyviä kuvia. On ihana nähdä Maijua Saksassa pitkältä tuntuneen ajan jälkeen! Meillä oli kesällä kyllä niin huippumeininkiä, että sitä on väkisinkin kaipaillut nyt Ikaalisissta asustaessaan, kun kaverit jäi Jyväskylään. Saadaankin onneksi tutustua neidin kanssa Müncheniin koko viikonlopun ajan shoppaillen ja varmaan vähän yöelämääkin nähden. Niiiin kivaaaa!

Toisena päällimmäisenä fiiliksenä ei ole jännitys (mua ei itse asiassa voisi yhtään vähempää matkustaminen jännittää, kun sitä on tullut tehtyä sen verran paljon) ja luulen, että se intokin kehittyy vasta matkan varrella, mutta kauhea ikävä tulee tänne jääviä ihmisiä ja tietysti mun pientä vauvaa. Meinasi tänään itku tulla kun pidin Bellaa sylissä ja Bella kun nauttii hirveästi sylissä olosta, ja kun se painoi oman otsansa mun otsaa vasten, niinkuin se lähes aina tekee. Toinenhan ei ymmärrä, vaikka sille kuinka sanoo, että tullaan takaisin noin kahden kuukauden päästä. "Varmasti tullaan takaisin." Hoin sille. Bellalle aika on varmasti tosi pitkä, vaikkakin varmasti mukava täällä "maaseudulla" kun ulkona saa ravata vapaana ja talonvahtina. Tiedän sen kuitenkin ikävöivän meitä. En tiedä kummalle meistä tuleekaan suurempi ikävä. Ihmisiäkin tulee hurja ikävä, mutta he sentään tietävät milloin ollaan missäkin, kuulevat meistä joka käänteessä ja tietävät, että tullaan takaisin..

Toivottavasti Bella kuitenkin pärjää hyvin. Eiköhän se olo sitten itselläkin helpota myöhemmin, kun kuulee, että se täällä pärjäilee hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti