torstai 10. syyskuuta 2015

VIIME VIIKONLOPPUViime viikonloppuna perjantaina vietettiin Maijun läksiäisiä. Tommi tuli tänne Hämeenlinnasta koko viikonlopuksi ja meidän päivä alkoikin shoppailulla ja lounastelulla puolen päivän aikaan. Aikamme shopattuamme suunnattiin kotiin ja juotiin sivistyneesti hieman viiniä, näköjään kello kolmen paikkeilla, ja parannettiin maailmaa tietysti. Me ollaan Tommin kanssa lukiossa tutustuttu ja sieltä asti tuo supermiäs on ollut mun bff:iä 

Myöhemmin saatiin seuraamme hetkeksi ihana Monica, joka tuli vielä käymään ennen suuria muutoksia. Tyttöä tulee niin ikävä ♥ voin vaan kuvitella, millaiset seikkailut Monskua odottaa!! :)

Joukkoon liittyi vielä Kia, joka tuli yhtä matkaa J:n kanssa töistä, samassa työpaikassa kun ovat. Aikamme hömöiltyämme, pari instant käsitatuointia laitettuamme ja miljoona kuvaa otettuamme suuntasimme Maijun luokse.


Ilta oli melko hulvaton, varsinkin kun meillä oli GoProhon verrattava minikamera mukana, jolla kuvattiin joka välissä. Pelattiin juomapeliä, kiharrettiin toistemme tukkia (pojat osallistui vähän kehnosti kyseiseen aktiviteettiin) ja tietty syötiin Maijun tekemiä herkkuja. Lopulta suunnattiin Vihreän Haltiattaren kautta Timeen, jossa aika saattoi kulua sinne kuuluisaan aamuyöhön... Hauskinta oi vielä tulla taksilla Burger Kingin autokaistan kautta kotiin :D

Lauantaina kun ei vielä oltu saatu toisistamme tarpeeksi, lähdettiin viiden hengen porukalla Laukaaseen Maijun koti-kotiin. Siellä oli järven rannalla ranta-sauna, jossa vierähti muutama tovi. Mä en ole vielä kertaakaan tänä kesänä käynyt uimassa, enkä kyllä käynyt nytkään. Pojat kyllä ui munkin puolesta. Saatuamme saunasta tarpeeksi, mentiin takaisin sisätiloihin ja alettiin valmistaa hampurilaisia ja mutakakkua. Ai että, miten hyviltä ne kaikki maistui! Saunassa oli nimittäin jo hieman kerennyt nälkä tulla. Lopuksi asetuttiin mukavasti sängylle läppärin ääreen katselemaan aikaisempien reissujen videoita (jotka sillä pienellä kameralla oli kuvattu) ja perjantainkin videomateriaalia. Ei voi muuta sanoa kuin huhuh :D Voisin ehkä tännekin yhden videopätkän poikien tanssista laittaa, selkeästi oli saatu vaikutteita Magic Mikelta!

Sunnuntaina herättiin yhdeksältä ja syötiin aamupalaa. Puolen päivän aikaan palattiin kaupan kautta takaisin Jyväskylään ja alettiin aikamme kuluksi katsomaan leffaa. En sitten tiedä kuinka suuri osa siitä Super Troopers -elokuvasta tuli katsottua, kun väsytti hieman (vaikka lauantai oltiinkin nätisti). Bellakin nukahti meidän viekkuun sohvalle oikein tyytyväisenä, kaippa silläkin oli ollut rankka viikonloppu, kun Laukaassakin piti jahdata kissaa ja muutenkin pitää vahtia! Meille jäi lauantailta muutama hampurilaisille tarkoitettu itsetehty jauhelihapihvi, jotka vetäistiin lounaaksi perunamuussin ja ruskean kastikkeen kera. Mietittiin vaan miten niin simppeli ruoka oli niin hyvää, mutta kai se seura sai sen maistumaan vielä paremmalta!


Meidän omat läksiäiset on huomenna ja vähän kauhulla odotan millainen itkujuhla siitä tulee. Vaikea uskoa, että opiskelut on nyt ohi ja neljä vuotta näiden tyyppien kanssa vietettyä aikaa takana. Kaikilla on edessä uusia juttuja ja monilla eri paikkakunnalle tai jopa eri maahan muutto. Ihan mieletön ikävä tulee kaikkia, en kestä! :(Ei kommentteja:

Lähetä kommentti