maanantai 10. elokuuta 2015

SATAMASSA PIKNIKILLÄ

Perjantaina Jyväskylän Lutakon satamassa pelattiin sm-lentopalloa, jonne oli ilmainen sisäänpääsy. Paikalle oli rahdattu ihan muutama tonni hiekkaa. Ei kuitenkaan menty katsomaan lentopalloa, vaan asetuttiin satamaan viime vuonna valmistuneille viheralueille piknikille (kesän ensimmäiselle sellaiselle). Näkymät on aika upeat järven suuntaan, mikä ei kyllä näistä kuvista välity. Ilma oli suorastaan kuuma ja nälkä kova, joten eväät (niin nestemäiset kuin kiinteätkin) tuhottiin melko nopeasti. Sitten vaan nautittiinkin auringosta viltillä makoillen. Aika kiva aloitus viikonlopulle!

Myöhemmin illalla suunnattiin uudelleen samalle viheralueelle J:n, Kian, Vessen ja Laurin kanssa istuskelemaan. Lopulta lähdettiin vielä yksille terassille keskustaan. Shakerista saa ihan parhaan päärynä-inkivääri drinkin, aah! Kotiin tultiin suhteellisen ajoissa, Burger Kingin kautta tietenkin..4 kommenttia:

 1. Ihanan kesäisiä picnic kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) kerrankin oli hyvä ilma koko viikonlopun!

   Poista
 2. Aaa aivan ihanaa! Mä en ole vielä käynyt yhdelläkään picnicillä ja mua harmittaa, sillä haluann! :D Mahtava fiilis välittyy kuvista:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) heh, vielä kerkiää! Mullakin oli tosiaan eka kerta tänä kesänä :) mitenkään ei ole johtunut tuosta alku- ja keskikesällä vallinneesta koleasta ja sateisesta kelistä!

   Poista