sunnuntai 23. elokuuta 2015

MÖKKILOOK

Reilu viikko sitte vierailtiin mökillä äidin ja isän luona Ristiinassa. Meille on sattunut kyllä aina tosi kivat kelit siellä, Saimaallahan paistaa aina aurinko! Kyllä se vaan niin on, että mökillä on kivempi olla kun aurinko paistaa ja on lämmin. Koko viikonloppuna ei kyllä näkynyt yhtään ainutta pilveä ja ulkona tuli tietysti oleiltua maximaalisesti. Perjantaina tultiin sen verran myöhään, että ruoan jälkeen käytiin saunassa, hörpättiin viilentävät juomat ja painuttiin nukkumaan. Lauantaina nautittiin auringosta veneillen, satamassa jäätelöt syöden ja kalastaen. Mustikoitakin käytiin poimimassa, joista sitten sunnuntaina leivottiin piirakka. Ai että, kyllä mökillä vaan aina unohtuu arjen kiireet ja stressi! Tänä kesänä oli taas niin monen viikonlopun kulku jo ennalta suunniteltu, että ainoastaan tuona yhtenä viikonloppuna kerettiin mökkeilemään. Niin harmi, koska mökillä voisi olla vaikka joka viikonloppu!


6 kommenttia:

 1. Mulla mökkeilystä käy, kun käväisen tuossa 30km päässä landella porukoiden luona. Eihän siinä järveä ole, mutta toisaalta ei haittaa kun en ui ollenkaan. Palju ja ulkosauna terasseineen löytyy, joten mökkitunnelmaan pääsee kyllä. Siellä mieli lepää eikä muista edes tietokoneen tai kiireiden olemassaoloa. Joskus sitä ihminen tarvitsee kunnon levon.

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Itse olen ottanut usein läppärin mökille mukaan ja todennut otiin palattuani sunnuntaina, että empäs sitten koskenutkaan läppäriin :) oikein hyvä irtiotto arjesta tuo mökkeily!

   Poista
 2. Ihana mökkilook! Rento ja huoleton elämä mökillä on niin huippis juttu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) meidän mökillä ei tarvitse pelätä, että törmäisi kovin moneen vieraaseen ihmiseen ja vaikka törmäisikin niin mökkilook on ihan ok :D

   Poista
 3. Vähän näyttää ihanalta mökkilook ja tuo pihapiiri. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) en kyllä parempaa paikkaa mökille voisi keksiä!

   Poista