keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

HOW ARE YOU DOING?
Olenkin nyt taukoillut oikein urakalla tän blogin suhteen. Mulla ei vaan ole ollut aikaa, saati jaksamista enää iltasella alkaa kirjottamaan tänne. Vähän on harmittanut, ja niinkun monella muullakin bloggaajalla, mitä pidempi aika kirjoittamisesta, sitä isommaksi se kynnys kirjoittaa uusi postaus kasvaa. Nyt sain kuitenkin jopa ihan tunnin vapaa aikaa tälle illalle ennen nukkumaan menoa, eikä tarvitse hoitaa mitään asioita ja gradunkin viimeistelyn jätän huomisillalle. Nyt siis luvassa sekava pienimuotoinen kirjoitus mun tän hetken kuulumisista!

Ajattelin aloittaa mun lemppari kirjoitusaiheella, eli säällä. Tän kurjempaa kesää en kyllä muista koskaan kokeneeni. Ulkona on noin 15 astetta lämmintä päivisin! Mikä kesä tää muka on? Tai voi se lämpömittarin lukema vähän ylemmäs päivällä kohota, mutta ainakin kun menen töihin on kylmä ja kun tulen töistä on kylmä..

Mähän olen siis töissä yliopistolla. Mun työt alkoi kymmenen päiväisestä työmatkasta Skotlannin jylhiin maisemiin. Skotlannissa meidän onneksemme sattui olemaan vielä epätavallisen lämpimät ja aurinkoiset kelit ja mikä tärkeintä, lämpimämmät kuin Suomessa silloin kesäkuun alussa. Oli aivan huikea matka ja siitä ajattelin joskus tehdä oman postauksen, kunhan vaan taas kerkiän koneen ääreen uudestaan. Palattuani tein yliopistolla aktiivisuusmittauksia täpläsiilikkäillä, yhden viikon vietin maastossa Keski-Suomen perhosrysiä tarkastaen ja nyt pakerran yksinäni laboratoriossa täpläsiilikkäiden tuntosarvia tutkien. Olen tykännyt näistä töistä kovasti, koska, ellei nyt joka ikinen päivä, niin ainakin joka viikko on erilainen. Tykkään myös siitä, että saan tehdä töitä omalla tahdillani ja päättää itse työajoistani, kunhan työt tulee tehdyksi. Me like!

Yksi suuri asia mihin mun aika viime aikoina on toden teolla on uponnut on meidän lähestyvät häät, jotka on siis 2,5 viikon päästä. Sanotaanko, että en ikinä olisi uskonut minkälainen homma tässä on. Melkein kun tekisin kahta työtä, koska nyt olen joka päivä töistä tultuani alkanut hoitamaan hääjuttuja. Käsittämättömästi hommaa! Vieläkin puolentoista sivun mittainen lista hoidettavista asioista. Sitten kun joutuu odottelemaan muiden vastauksia sähköposteihin, eikä pääse eteenpäin ja muutenkin vireillä on saman aikaisesti tuhat asiaa, niin järkihän tässä meinaa lähteä. No ei ihan, mutta stressiltä ei ole voinut välttyä :D suurin harmi on ollut se, että kun asioiden hoitamisessa menee yleensä ilta myöhään, en ole kerinnyt liikkumaan niin paljon kuin olisin halunnut ja huonoa omaa tuntoa potevana ihmisenä sanottakoon, että se on kova paikka se.

Nyt voisin kuitenkin taputtaa itseäni olalle ja sanoa, että kyllä se siitä Anni, kohta helpottaa! Onneksi on mahtava perhe ja aivan superhypermega ihania ihmisiä ja ystäviä rinnalla!2 kommenttia:

  1. Mulla on mennyt nyt ihan ohi tai sitten et ole kauheasti häitä hehkuttanut täällä blogissa. Näin muutamia polttarikuvia Instassa, mutta siltikään en ollut sata varma. Ai vitsit, kesähäät ♡ älä murehdi tuota säätä liikaa, vaikka kesä on ollut mitä on. Päivästä tulee varmasti ikimuistoinen. Onnea onnea jo nyt. Toivottavasti stressi ei ole ihan ylitsepääsemätöntä. Nauti järjestämisestä niin paljon kuin voit :). Vaikka hyvä näin sivusta sanoa, häät tuottaa aina ja paljon stressiä ainakin morsiamelle. Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä taisikin olla ensimmäinen kerta kun niistä täällä mainitsin :) tarkoitus oli perustaa hääblogi, mutta totesin, että en millään kerkiä, joten perustan sellaisen mahdollisesti sitten jälkeen päin! Kiitos hirveästi tsempistä, kyllä tämä ihan mukavaakin on ollut ja lopputulos ainakin meidän näköinen :)))

      Poista