sunnuntai 3. toukokuuta 2015

THE VAPPU

Meidän vappu meni kyllä oikein pitkän kaavan mukaan. Torstaina pienestä flunssasta huolimatta suunnattiin Kian ja Nikon luokse, niin mahtava pariskunta  Ilta kului rennoissa meiningeissä syöden, juoden, musiikkia kuunnellen ja tietenkin kameran edessä poseeraten :D käytiin illan päätteeksi vielä Jyväskylän tuoreessa istuskelupaikassa Bohossa ja sen jälkeen lähdettiinkin jo J:n kanssa kohti kotia.

Maltillisen torstai-illan ansiosta olo oli ihan virkeä vappupäivänä. Järkättiinkin treffit jälleen Kian ja Nikon kanssa brunssin merkeissä, joka oli niin suosittu, että vaikka oltiin ihan ajoissa paikalla, jotkin brunssiherkut olivat jo loppuneet kun kerkesimme pöytien ääreen puolisen tuntia jonotettuamme. Ensi kerralla sitten reilusti ajoissa näköjään. Selkeästi olisi vähän enemmänkin kysyntää tuollaiselle brunssitoiminnalle täällä. Brunssin jälkeen suunnattiin Harjulle vappupiknikille ja katsomaan vappu cruisingia. Aurinko ei paistanut aivan yhtä kirkkaalta taivaalta kuin torstaina, mutta ilma oli silti suhteellisen lämmin. Olisi kuitenkin voinut sataa vettä, räntää tai jopa sitä lunta mitä saatiin vielä keskiviikkona. Olin siis enemmän kuin tyytyväinen keleihin, kerrankin näin! :)

Loppuillaksi mentiin meille katsomaan Suomen ensimmäinen ottelu (jota ei tehnyt kyllä mieli katsoa loppuun asti) ja sen jälkeen lähdettiin vielä käymään Giggling Marlinin päätösbileissä. Juomat oli puoleen hintaan, mutta kyllä silti harmittaa kyseisen paikan kiinnimeno (eivät saaneet jatkettua vuokrasopimusta, kun jokin isompi ketju on tulossa tilalle), siellä vaan soi Jyväskylän paras tanssimusiikki. Lauantaina olinkin  jo ihan sunnuntai fiiliksissä niin pitkien vapaiden vuoksi ja tänään olen koomassa tehnyt aamusta iltaan kouluhommia. Siis pirteänä uuteen viikkoon :D
6 kommenttia:

 1. Kiva vappu ollut teillä! :) Herkullisia herkku kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hauska vappu ihanien ihmisten seurassa :)

   Poista
 2. Ihanan valoisia ja tunnelmallisia kuvia, muutenkin vappunne kuulostaa superkivalta!:3

  VastaaPoista