maanantai 25. toukokuuta 2015

MUOTIKUUN ASIAKASILTA

Päästiin Kian ja muutaman muun kanssa viettämään Muotikuun asiakasiltaa täällä Jyväskylässä viime viikolla. Oletteko kuulleet kyseisestä yrityksestä? Saatiin hypistellä Muotikuun malliston ihania vaatteita, sovittaa asukokonaisuuksia ja nautiskella juustoja ja viiniä. Asiakasillassa oli mukana myös Gaura pearls, jolla oli aivan ihania koruja, niin hempeitä kuin räväköitäkin, arkeen tai juhlaan. Varsinkin aidot makean veden helmet oli todella upeita! 

Muotkuu Oy on toiminut vuodesta 1992 ja ensimmäinen liike perustettiin Turkuun vuonna 1996. Liikkeitä on nykyään Helsingissä, Turussa, Oulussa, Savonlinnassa, Kuopiossa, Tampereella ja tietenkin täällä Jyväskylässä. Vaatteet valmistetaan pääosin yrityksen omassa tehtaassa Turussa. Yrityksen omia sanoja lainatakseni, Muotikuu tuottaa vaatteita naisille ikään ja kokoon katsomatta, panostaa ekologisuuteen ja luonnonkuituihin, istuvuuteen ja hyvään leikkaukseen, hehkuttaa värejä ja toisaalta värittömyyttä, ja tuo säihkettä ja kimallusta jokaisen naisen elämään. Erityisesti tyllihameet kuuluvat Muotikuun erikoisuuksiin ja täytyy kyllä sanoa, että olivathan ne kaikessa tyttömäisyydessään aivan ihania. Tuollainen olisi kyllä makea omistaa ja se menisi kesän juhlissa varmaan loistavasti. Pitäähän jokaisen tytön elämässä olla pieniä prinsessahetkiä ;)6 kommenttia:

 1. Ootko sä tossa ekassa kuvassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tarkoitat viidettä kuvaa ylhäältä päin laskettuna niin siinä on mun ystävä Kia :)

   Poista
  2. Tarkotin tota muotikuun mainoskuvaa :) ihan sun näkönen

   Poista
  3. Ahaa :D joo, siinä en ole minä :)

   Poista
 2. Kiva blogi sulla! Tekisiks joskus postauksen sun yliopisto-opinnoista? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) olen sellaista suunnitellutkin! Nyt on pieni blogihiljaisuus ollut kaikkien mahdollisten kiireiden takia, mutta eiköhän nämä kiireet tästä helpota ja pystyn keskittymään vähän enemmän blogiinkin :)

   Poista