sunnuntai 24. toukokuuta 2015

ISTUEN

Huh hui. Kylläpäs toukokuu on mennyt vauhdilla. Tähän kuuhun on kyllä mahtunut vaikka mitä. Sain esimerkiksi kesätöitä ja kuulin pääseväni reiluksi viikoksi Skotlantiin avustamaan maastohommissa sekä täytin tuossa myös kakskytviis. Neljännesvuosisata, kuten minua on monesti muistutettu. Onhan se jo naisen ikä, mutta koen olevani vielä kovin nuori ja oikeastaan koko elämä on vielä edessä. Nyt vasta kun pian valmistun filosofian maisteriksi ja olen opiskeluni opsikellut (ainakin näillä näkymin), tuntuu että olen vapaa. Se on ehkä hieman vääränlainen tunne, koska tästä alkaa se vaihe, joka kestää monen monta vuotta ja sen takia stressataan, itketään, iloitaan ja vietetään varmaan muutama uneton yökin. Nimittäin nyt kutsuu se kuuluisa työelämä, joten ehkä se vapauden tunne haihtuu tästä pikku hiljaa töitä tehdessä :D Otan kuitenkin pehmeän laskun (tai nousun, miten sen nyt ottaa?) työelämään ja teen vain kesän töitä, jonka jälkeen avara maailma kutsuu.. :)3 kommenttia:

 1. ihania kuvia <3 ja tosi kiva kuulla että sielläkin koittaa valmistuminen, paljon onnea! :) 25v ei ole vielä paljon, siulla on koko elämä vielä edessäsi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) gradu vähän on jäänyt roikkumaan monestakin syystä, mutta eiköhän se valmistuminen silti pian koita, kun ei mulla ole enää mitään muuta kuin se gradu :) tästä se elämä vasta alkaa ;)

   Poista
 2. Kivoja nää kuvat. :) Ja paljon onnea valmistumisesta ja synttäreiden johdosta... ikä on vaan numeroita. ;)

  VastaaPoista