maanantai 23. maaliskuuta 2015

RIIHIVUORELLA

Siinäpä oli kunnon kuvapläjäys Riihivuoren maisemista, joissa oltiin viime viikolla. Äiti ja isä olivat varanneet sieltä mökin ja Riihivuori kun on niin lähellä Jyväskylää, päätettiin, että voidaan yhtä hyvin asua siellä. J kävi töissä Jyväskylässä päivisin ja mä tein gradua, mutta illalla päästiin käymään laskettelemassa. Ihania kuvia kyllä tallentui kameralle ja niistä ehkä välittyy tuo viikon tunnelma. Syötiin hyvin, lenkkeiltiin ja tietty lasketeltiin. Ensimmäisen ja viimeisen kerran tänä talvena. Kelit ei oikeastaan olisi voineet olla yhtään paremmat. Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta joka päivä ja vielä illallkin oli reilusti plussa-asteita. Upeita revontuliakin päästiin ihastelemaan yksi ilta. Riihivuorella ei myöskään ollut hirveästi laskettelijoita, eikä jonotella tarvinnut. Mukavaa vaihtelua kaiken aherruksen keskellä!

Ps. brownieiden ohje tulossa piakkoin! ;)6 kommenttia:

 1. Jotenkin tää postaus huokui täyttä kevättä, vaikka ainakin Kuopioon on pienoinen takaisku kevään suhteen tullut ja lumi peittää maan tällä hetkellä..:D Ja taivaskin on pilvessä... Anyway ihanan rento ja keväinen postaus, pajunkissat sai myös pääsiäisfiiliksen esiin tänne:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Jyväskylässäkin otettiin hieman takapakkia, mutta onneks lunta tuli vain ohut kerros ja sekin on jo melkein sulanut. Aurinko kyllä voisi hieman paistaa! :) pajunkissat oli kyllä superihania ja niin keväisiä, toivottavasti niitä löytyy jostain täältä kotoakin päin!

   Poista
 2. oi vitsit, näyttää ihanan rentouttavalta paikalta!! :) ihania kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) oli kyllä niin mukavaa tehdä gradua eri ympäristössä ja illalla kun pääsi vielä laskettelemaan! Kyllä uni maittoi iltaisin :)

   Poista