tiistai 31. maaliskuuta 2015

PIPOPÄÄNÄ JÄLLEEN

Mä kyllä koen, että takatalvi tuli jo kun eilen tuiskusi lunta silmiin ja korviin. Pipohan siinä piti taas päähän iskeä ja hyvä, että iskin koska ulkona riehuva jäätävä tuuli meni kyllä luihin ja ytimiin. Hyi! Ja hei, nyt kun ollaan taas päästy mun lemppari kirjoitteluaiheen pariin, eli säähän, niin eiköhän puhuta siitä vähän lisää. Joku taisi mainita, että ensi kesästä on tulossa lämmin. Niin kuin sekin nyt jo tiedettäisiin. Ei vaan, mä uskon nyt siis täydestä sydämestäni, että ensi kesä on kuuma ja aurinkoinen. Ollaan harkittu menevämme ruisrockiin ekaa kertaa elämässämme ja auta armias jos aurinko ei silloin paista.. Multa alkaa nyt tämä muu aika kuin kesäaika tulla jo korvista ulos ja jos kesäkin on huono, niin lupaan lähteä täältä pois. Edes jonnekin matkalle.10 kommenttia:

 1. Viime päivinä on todellakin ollu taas tarvetta pipolle.. :D Oot ihan hurjan kaunis! Mun olis myös tarkoitus suunnata ruissiin tänä vuonna, eli tosiaankin aurinko saa luvan paistaa silloin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vooi kiitos :) olis se kurja kyllä sateessa olla ruississa. Ei, mä luotan siihen että silloin paistaa pilvettömältä taivaalta :)

   Poista
 2. Alkaa tää lumi jo piisata. Kerran se ehti täältä Oulustakin sulaa kun seuraavana päivänä oli kauhee keli ja taas seuraava päivä oli tiet ihan sulana. Nyt saa jos kevät kunnolla tulla vaikka pipoihin onkin ihan uppoutua. :) Sulle sopii tosi hyvin tuollanen rento tyyli. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) joo lumi sais jo sulaa pois kokonaan ja tulla ihan kuivat tiet. Vois niitä tennareitakin alkaa käyttämään :)

   Poista
 3. Kivan rennon tyylikäs asu :) Tykkään tuosta pipon ja huivin yhdistelmästä ! Saisi alkaa nämä kelit lämpimään.. näytti jo yhdessä vaiheessa niin hyvältä kevään tuleminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) joo niin näytti! Kyllä se kunnon kevät sieltä vielä tulee :)

   Poista
 4. Sais kyllä alkaa nämä ilmat jo lämpenemään!! Kunnon kevättä siis odotellaan täälläkin <3 tykkään niin sun rennosta tyylistä!!<3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) jokapäiväinen tyyli on kyllä rento, mutta voisin joskus kuvailla bilemenoasujakin tänne. Se on jäänyt vähän vähemmälle viime aikoina :)

   Poista
 5. Kivan rento tyyli, olet kaunis myös :-)

  VastaaPoista