keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

NAISTENPÄIVÄNÄ

Viime sunnuntaina me oleskeltiin ihan vaan kotona ja halailtiin sohvaa, koska lauantaina meillä oli kaikenlaista ohjelmaa. Lauantaina käytiin aamulla kaupoilla ja iltapäivällä pulikoimassa Laajavuoren kylpylässä. Illalla mentiin kavereiden kanssa katsomaan stand-up esitys (jossa Andre Wikström muun muassa heitti aika hulvatonta läppää vanhemmuudesta), jonka jälkeen suunnattiin Timeen tanssimaan. Oli kyllä hauska ilta ja sunnuntaina en sitten meinannutkaan päästä kävelemään (kirjaimellisesti) kun oli niin kipeät päkiät tanssimisesta (ja korkkareilla oleskelusta lähemmäs 8h).

Joni kokkaili meille upeat ruoat alusta loppuun ja oli ostanut mun lemppari suklaatakin jälkkäriksi. Ja kukkia! Kuka nainen ei tykkäisi kukista? Vaikka vähän kaupallinen juttuhan tämä naistenpäiväkin on mun mielestä, niin aika mukavaa kyllä tällainen hemmottelu. Tosin musta usein tuntuu, että olen hemmoteltavana ihan joka päivä ♥ on ihan kiva olla nainen!
3 kommenttia:

 1. Oijoi ihanaa naistenpäivää näin jälkijunassa sinnekin, ihana olla hemmoteltavana naistenpäivänä! Tosin mua ei hemmoteltu, olimme kullan kanssa aamusta iltaan töissä ja sitten halailtiin mekin sohvaa väsyinä loppuilta:< :D ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin, kiitos! :) joskus se sohvan halailu on ihan paikallaan ;D

   Poista
 2. Voi vitsi mitä herkkuruokaa ja hemmottelua. On tosiaan ihana olla nainen! ♥

  VastaaPoista