sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

LUONNOLLISEN NÄKÖISET RIPSIENPIDENNYKSETAlkuun pieni tietoisku ripsienpidennyksistä.

"Ripsien pidennys perustuu siihen, että omien luonnollisten ripsien juuriin kiinnitetään yksitellen hieman eri pituisia synteettisiä ripsikuituja siihen tarkoitetulla erikoisliimalla. Ripsikuidut kiinnitetään niin, että niistä muodostuu mahdollisimman tasaisen kaareva ripsilinja, jossa ripset ovat hieman pidemmät ulkolaidalla tai keskellä ja lyhenevät kauniisti sisänurkkaa kohti. Synteettiset ripset ovat hyvin kevyet. Niitä ei oikein ja huolellisesti laitettuina erota luonnollisista ripsistä, eivätkä ne käytännössä tunnu miltään. Ripsien pidennyksissä käytetään synteettistä materiaalia myös koska se säilyttää paremmin muotonsa kuin luonnon materiaalit eikä se myöskään allergisoi yhtä helposti."


Taidan olla vähän ihastunut ripsienpidennyksiin. Niiden näyttävyys, ja vaivattomuus ennen kaikkea ovat jokseenkin koukuttavia asioita. Silloin kun mulla ei ole pidennyksiä, aamuisin menee reilusti enemmän aikaa valmistautumiseen. Ripsivärin tarkkaan laittoon saa tuhrattua yllättävän paljon aikaan (varsinkin kun omat ripset on mitä on).

Olen tässä viime aikoina käynyt laitattamassa ripset Lumindassa täällä Jyväskylässä. Ripsiteknikko Heli on paitsi teknisesti taitava ripsienlaittaja, myös huolehtii erityisesti hygieniasta ja kivuttomasta toimenpiteestä (tuo kivuttomuuskaan ei nimittäin aina ole ihan itsestäänselvyys). Kuten sanottua, oikein tehdyt ripsienpidennykset eivät mitenkään vahingoita omia ripsiä, vaan päinvastoin musta tuntuu, että omat ripset ovat aina tuuheammat ripsienpidennykset jälkeen, kuin ovat olleet ennen niitä.

Heli halusi Lumindan facebooksivuille kuvia klassisista ripsienpidennyksistä ja pyysi minua ripsimalliksi ja tokihan minä suostuin. Tällaiset kokemukset on mun mielestä aina hirveen kivoja, kun tulee tutustuneeksi uusiin ihmisiin ja harjoittelemaan uudenlaisissa tilanteissa oloa.


Mulle tehtiin ripset alkuviikosta ja kuvaukset oli sitten keskiviikko iltana. Oli kyllä hurjan kiva kokemus ja saatiin hienoja kuvia aikaiseksi!Tässä vielä ennen ja jälkeen kuvat joista tuo ero taitaa paistaa melko mukavasti sinne ruudun toiselle puolelle.

Omissa lyhyissä ripsissä on vielä pari karvaa jäljellä ajat sitten ottamistani pidennyksistä, mutta Heli taikoi mulle kyllä aikas näyttävät räpsyt, joilla on kelvannut kyllä taas viettää helppoa elämää! Ymmärtänette varmaan tuota alempaa kuvaa katsottuanne, miksi tekee mieli laittaa nuo pidennykset.. Ripset on mukavan kevyen ja luonnollisen tuntuiset ja näköiset, vaikka pituutta onkin tavallista enemmän.


Heli tekee erityisesti klassisia ripsienpidennyksiä, mutta on myös käynyt alkuvuodesta volyymiripsikoulutuksen. Kaikille Lumindan ripsille annetaan takuu!Maaliskuun ajan Lumindassa on ripsienpidennyksistä tarjous, joten nyt kannattaa hyödyntää!

Klassiset ripsienpidennykset 55 € (norm. 65 €)
Huolto 30 € (norm. 40€)


3 kommenttia:

  1. Vauuu! Upeet nuo kuvauksen kuvat. Oot niin kaunis ♥

    VastaaPoista
  2. Löysin Lumindan sivuilta tänne ja oot kyllä niin kaunis, sellainen vaalea versio Lumikista jotenkin! :)

    VastaaPoista