perjantai 13. maaliskuuta 2015

LEVEÄT LAHKEET

En muista milloin viimeksi mulla olisi ollut jalassa leveä lahkeiset housut. Noh, siitä on aikaa. Ainakin vielä ala-aste aikoinan ne oli kovasti muotia, ennen  kuin lahkeet alkoivat kaveta ja kaveta ja kaveta ja nyt ne on niin tiukat, että välillä niin tiukka lahkeisia housuja on vaikea saada jalkaan saati pois. Nytpä hankin itselleni nämä huomattavasti pukeutumisen kannalta helpommat housut, jotka on kyllämateriaalinsa ansiosta muutenkin mukavat päällä. Tuntuu, että kyseisiin housuihin pukeutuneena sain kyllä jonkin verran katseita. Ei kovin monella ole nimittäin näin leveitä lahkeita, tai rahkeita käyttää tällaisia. Heheh. No mutta, itse tykkään näistä kuitenkin kovasti! 


Mitä mieltä te ootte leveistä lahkeista, joko niiden pitäisi tulla takaisin vai onko pillit mukavammat? 


9 kommenttia:

 1. Noi leveet lahkeet on vissiin kuumin trendi koko keväänä. Ne tuntuu ainakin puhuttuvan - tai ainakin mietityttävän melkein jokaista. Mullakin on kieltämättä vähän ristiriitaisia mietteitä noita lahkeita kohtaan. Noi tosiaan oli muotia silloin kun mäkin olin pieni, ja muistan että mun ehdottomat lemppari housut (adidaksen nappiverkkareitten jälkeen tottakai! XD) oli just tommoset mustat trumpetti housut joiden ne leveet lahkeet oli tehty kokonaan mustasta pitsistä. OH MY GOD! Nyt jälkeenpäin kun ajattelee niin en kyllä laittaisi enää niitä jalkaa. Ehkä juuri sen takia, että mut on jo pienenä kyllästetty tolla trumpettilahje trendillä. Tai en tiedä, mutta nyt ainakin ne kapeaakin kapeammat lahkeet tuntuu kyllä enemmän omalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin vielä vedän useimmin jalkaan kyllä tiukka lahkeiset housut kuin nuo leveälahkeiset, vaikka niistä tykkäänkin :) Saa nähdä tuleeko noista tosiaan se kevään kuumin trendi ja nähdäänkö noita useamman päällä, kun joillekin nuo leveät lahkeet saattavat olla liian tutut menneisyydestä ja toisille liian omituiset tiukkojen lahkeiden jälkeen :D

   Poista
 2. Kivan sporttinen, mutta tyylikäs lookki :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) itsekin kyllä tykästyin tähän tyyliin kovasti!

   Poista
 3. Siis noi leveet lahkeet näyttää ihan törkeen hyvältä. Ihana sporttimimmi! ♥

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitti :) jotenkin tuo lippis sopi mun mielestä noihin leveisiin lahkeisiin hirmu hyvin!

   Poista
 5. Ehdottomasti kyllä leveille lahkeille :)

  www.peaceandstyle.fi

  VastaaPoista