tiistai 3. helmikuuta 2015

VIIMEAIKOINA 1. Käytiin Food:ssa syömässä ennen Seventh son -elokuvaa. En kyllä mitenkään jaksanut syödä omaa annostani, joten sain dogibagin mukaani :D 2. Siskon luona joulupäivänä. Siskon perhe kun on puoliksi Irlantilainen, he juhlii jouluaan sekä 24. että 25. päivä. Siellä saa myös niin hyvää kalkkunaa herkullisine täytteineen, mikä ei kovin perinteisenä meidän suomalaisten joulupöytään kuulu. 3. Vapaa-ajan viettoa Freetimessä ;) 4. Jälkkäriksi Food:ssa otettiin puoliksi mutakakku, joka oli ihan taivaallista kinuskikastikkeen ja kermavaahdon kera!
1.  Hellähetki Bellan kanssa. Näitä hetkiä kyllä riittää kun tuo karvapallo on niin hellyydenkipeä ja aina tunkemassa kainaloon tai syliin läppärin tilalle. 2. Loppiaisena käveltiin J:n kanssa Kialle ja Nikolle, missä valmistettiin ja tuhottiin melkoinen brunssi. Meillä kului pöydän ääressä syöden ja jutellen tovi jos toinenkin. Ahh ihana kiireettömyys! 3. Kauppaanmeno -selfie :D 4. Toisen, vähän isomman rakkaan kanssa, helliä hetkiä riittää myös :) aika uskomatonta, että tänä vuonna meille tulee 10 vuotta täyteen!
 1. Junamatkalla menossa Ikaalisiin. Aurinkokin näkyi pitkän poissaolonsa jälkeen ja tuo puolikkaan junamatkan pituinen pilkahdus tuntui kyllä kivalta! 2. Matkakaverin kanssa lemmikkivaunussa. 3. Bellakin otti rennosti mun ja äidin katsoessa telkkaria. 4. Moottorikelkkailua! On tuo kyllä aikaa hurjaa menoa, hyvin se J:kin uskalsi mun kyydissä olla :D
1. Käytiin Kian kanssa Jyväskylän yössä. Tän tytön kanssa on kyllä aina niin hurjan hauskaa! 2. Bella on tyytyväinen kun siirsin läppärin sivuun ja keskityin häneen :D 3. Kia ja Niko tuli eräs lauantai tänne pelailemaan ja herkuttelemaan. Oi että mä rakastan juustoja! Niitä voisi syödä melkein loputtomiin :) 4. Meikkikokeiluja :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti