keskiviikko 18. helmikuuta 2015

LUOKKAKOKOUSEdellisessä postauksessa mainitsinkin, että päästään ennakkoon porukalla katsomaan Taneli Mustosen ohjaama Luokkakokous leffa Aku Hirviniemen, Sami Hedbergin ja Jaajo Linnonmaan tähdittäminä.

Leffan alussa kolmikko tuotantotiimeineen saapui toivottamaan elokuvakansan tervetulleiksi tyypillisine letkautuksineen. Tuntui, että ilmassa oli niin paljon sähköä, ettei jonkun heistä olisi tarvinnut sanoa kuin moi ja kaikki olisi revenneet nauruun. Mutta itse leffan aikana vasta nauraa saikin. Leffa oli tehty vähän samalla teemalla kuin Hangover, mutta tietenkin suomalaiseen tyyliin. Elokuvassa oli paljon härskejä kohtauksia ja välillä teki mieli laittaa silmät kiinni. Huh mitä menoa! Leffassa oli kyllä myös vakavempia ja liikuttaviakin osuuksia (kuten lopussa ystävysten hyvästellessä), eikä leffan katsominen kuitenkaan ihan pelkkää naurua ollut, mikä oli musta hyvä. Huumoria oli tarpeeksi, mutta ei mitenkään ylitsevuotavasti. Tykkäsin!

Elokuvan jälkeen lähdettiin hetkeksi Passioniin istumaan, jossa vierähti reilu tunti, ennen jatkojen alkua Giggling Marlinissa klo 21. Sami, Jaajo ja muu tiimi saapui kymmenen jäljestä paikalle. Akulla oli Roban kuvaukset, joten hän ei päässyt tulemaan, mikä kyllä vähän harmitti. Jossain vaiheessa iltaa elokuvan tuottaja kävi kysymässä, haluaisinko liittyä heidän seuraansa ja mikäs siinä. Juttelin paljon myös leffan ohjaajan Taneli Mustosen kanssa ja hän kertoi Bodomjärven murhatapahtumiin perustuvasta tekeillä olevasta elokuvastaan Aleksi Hyvärisen kanssa. Leffan traileri on ainakin melko hyytävä! Innolla jään odottelemaan tuotakin tekelettä! Todella mukavaa porukkaa, hyviä juttuja ja sitä naurua! Ikimuistoinen ilta :)

Lopuksi Sami kyseli haluanko tulla katsomaan hänen keikkaansa lauantaina (ja saisin tuoda yhden henkilön mukanani) ja minähän halusin, joten nyt on lauantai-illallekin jotain kivaa odotettavaa!


2 kommenttia:

 1. Mukavaa että sinulla oli kivaa, muttei nyt ihan noin paljon kannata hehkuttaa sitä, kuinka on jutellut "julkkiksien" kanssa. ;)
  Omaa itsetuntoa, blogia tai julkisuuskuvaa kannattaa pönkittää ihan muilla asioilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mun itsetuntoa tuo julkkisten kanssa jutustelu kyllä ole lisännyt mitenkään :D eiköhän itsetunto kerry ihan muista asioista.. Pikemminkin kun oli näin harvinainen tapaus, oli kiva siitä kertoa kun tutut ovat tuosta illasta kyselleet :)

   Poista