maanantai 12. tammikuuta 2015

SUNDAY

Eilen käytiin kiertämässä Haukanniemi. Pakkasta oli yli 13 astetta, mutta kävellessä oli ihan lämmin. Meillä oli kaakaota termospullossa, joka juotiin kun pysähdyttiin niemen kärkeen makkaranpaistopaikalle, jossa napsaistiin nämä kuvatkin. Valo alkoi nimittäin melkoisesti hiipua tuossa puoli kolmen aikaan, joten hyvä ettei jätetty kuvien ottamista myöhemmäksi. Bellalla meinasi tulla tassuihin vilu siinä pysähdyksissä, mutta sylissä ei ollut niin kylmä. Ja miten kaakao voi maistua ulkoilmassa niiiiin hyvältäää? Ihan erilaiselta kuin kotona. Auringonpaistehan siitä touhusta vain puuttui.. Toivottavasti vielä tällä viikolla saadaan nähdä aurinkoa!
6 kommenttia:

 1. eikä mikä söpö hauvva!! se katsoo niiiin suloisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, taitaa olla vilu kun selkä köyrylla ja katsoo vähän anovasti! :D

   Poista
 2. Oii miten söpöhauva <33 tuota en varmasti pelkäisi :D ihana ulkoilureissu- tuo kaakao-osuus kuulostaa houkuttelevan hyvältä ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollaisilta reissuilta tultua olo aina paljon virkeämpi :) ja niinkuin sanottua, kaikki herkut maistuu paremmalta ulkona :)

   Poista
 3. ihania kuvia :-) suosittelen hankkimaan koiralle pikku töppöset nii ei tassut jäädy korkeammilla pakkasilla. meidän hauvalla on sellaset ja kyllä se tykkääkin niiden kanssa käppäillä ulkona vaikka vähän saa kattoa missä menee ettei tossut jää matkan varrella :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naapurin mummo tekikin Bellalle säärystimet, mutta sellaiset kunnon töppöset olisi kätevät. Tosin tänä talvena niitä ei niin olisikaan tarvinnut :D

   Poista