tiistai 6. tammikuuta 2015

BRUNSSI
Tänään vietettiin loppiasta brunssilla Kian ja Nikon luona. Käytiin eilen Kian kanssa yhdessä kaupassa ostamassa hotelliaamiaisen luokkaa edustava valikoima kaikkia ihania juttuja ja tänään sitten katoimme pöydän täyteen niitä ihanuuksia. Niin nälkäiselle ihmiselle kuin minä olin silloin yhden aikaan, pöytä oli kyllä pala taivasta. Tarjolla oli munakokkelia, pekonia, lettuja kermavaahdolla ja hillolla, croissantteja, karjanapiirakoita, hedelmiä, jogurtti-maljat, leipää, leikkeleitä, juustoja ja vihanneksia, ahh.. Meillä ei ollut mikään kiire mihinkään (ei sillä, että sitä määrää niin äkkiä olisikaan saanut tuhottua), istuimme pöydässä ainakin tunnin syöden ja seurustellen. Enpä olisi parempaa ajan vietettä voinut tälle loppiaiselle keksiä! 
4 kommenttia:

 1. oiii että näyttäää hyvältä!!! mullekki :D<33
  Ootte niin kauniita naisia molemmat<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :)<3 eikun brunsseja sitten vaan vaikka ensi viikonloppuna! :)

   Poista
 2. Oi näyttääpä ihanalta! Mulla olisi myös hinku järkätä joku brunssi tyttökavereille, ihanan vapauttavaa ja rentoa tunnelmaa tuoreiden herkkujen kera:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä nimenomaan! :) ihanaa syödä kiireettömästi runsas brunssi, mitä ei ehkä itselleen tai edes kahdelle viitsi useinkaan järjestää!

   Poista