maanantai 15. joulukuuta 2014

BABY PINK COAT

Sheinsidelta tilaamani takki tuo kivaa vaihtelua asuun. Mulla on ollut viime aikoina käytössä ainoastaan harmaita ja mustia talvitakkeja, joten tuo hempeän vaaleanpunainen takki on aika erikoinen ilmestys mun päällä. Ehkä siksi halusin hieman raikkaamman värisen takin, kun tuo harmaa ja sateinen ilma ei varsinaisesti tarvitse ruokkimista enää tumman sävyisillä vaatteilla. Aika uskomatonta, että jouluun on reipas viikko, mutta tää keli on vaihteeksi kuin lokakuulta (kuvissa näkyvää märkää lunta ei lasketa). Osittain kelin ja hurjaa vauhtia kiitävän ajan vuoksi olen jämähtänyt vähän jonnekin alkusyksyn paikkeille ja siksi nyt onkin käsittämätön kiire gradun ja joulujuttujen kanssa, enkä ole ikinä jättänyt lahjojen ostamista näin viime tinkaan!! Nyt kun pistän tällä hetkellä gradun niin korkealle mun tärkeysjärjestyksessä, on sen vuoksi myös täällä ollut melko hiljaista. Vähän kauhistuttaa sekin ajatus, että uudenvuoden jälkeen on tammikuu ja vuosi 2015 ja gradun deadline melkoista harppausta lähempänä kuin vuoden 2014 puolella. Ääk!6 kommenttia:

 1. AIVAN IHANA TAKKI JA IHAN MIELTTÖMÄN IHANIA KUVIA <3 Sulle sopii hiukset noin ihan mielettömän hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kovasti :) tuollainen sotkunuttura on kauhean kätsy päivinä kun tukkaa ei jaksa sen kummemmin laittaa!

   Poista
 2. Ompa suloinen takki ♥_♥ Ja kuvat ovat todella kauniita, ihanan tunnelman antaa tuo lumisade:) Oot ihanan ruskea! Kaipaan kyllä rusketusta, oon ihan valkoinen jo..:<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) kyllä muuten auttoi taas valitella tuosta harmaudesta kun tänään on aurinkoakin näkynyt jee! PS. keväällä jonnekin matkalle vaan niin saa kesää varten hyvän alkurusketuksen! ;)

   Poista
 3. Voi kun ihana takki! Tykkään tosi paljon hempeistä sävyistä takeissa ja tämä on ihan täydellinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) on kyllä munkin mielestä aivan ihana!!

   Poista