sunnuntai 2. marraskuuta 2014

TÄYDELLISET RIPSIENPIDENNYKSETMullahan on aivan auttamattoman lyhyet ripset itsellä, mutta onneksi kuitenkin melko tuuheat. Tai sanotaanko, että ne ovat tuuhentuneet melkoisesti sen edellisessä postauksessa mainitsemani tuotteen ansiosta, josta juttua tulossa myöhemmin. Mariamkin sanoi, että ripseni ovat tuuhentuneet puolet siitä, mitä aikaa sitten ensimmäisella ripsien laittokerralla ripseni olivat. Huomasin sen nyt itsekin, kun ripsiä voitiin laittaa paljon enemmän kuin aiemmin ja niistä tuli tietysti myös näyttävämmät. 


Tässä siis lähtötilanne

Ja tässä lopputulos! Eikös olekin aika mahtava ero? Ripseni ovat pituutta 11-13mm ja C-kaarevuutta. Yleisimmät kaarevuudet taitavat olla C- ja D-kaarevuudet, joista D on kaarevampi ja näyttävämpi varsinkin edestäpäin. Omaan makuuni ehkä jopa hieman liiankin kaareva. Mikäli haluaisit luonnollisemmat pidennykset, voit ottaa lyhyempää ripseä, esimerkiksi 10-12mm C-kaarevuudella.

Mariam on todellakin erittäin osaava ripsienpidennystenlaittaja ja kokemusta hänelle on kertynyt salongissa sekä kotonaan Jyvsäkylässä 2010 vuodesta lähtien. Hän on sittemmin siirtynyt kokonaan kotiinsa tekemään pidennyksiä sen helppouden ja kulujen pienentymisen vuoksi.

Uudet ripsienpidennykset 60 €
Huolto 40 € 

Mikäli kiinnostuit laadukkaista ja edullisista ripsienpidennyksistä, ota Mariamiin yhteyttä facebookissa (KLIK) tai puhelinnumeroon 040 6577 759 ja varaa aika :)
Olen hehkuttanut kaikille, jotka ovat viitsineet kuunnella, kuinka helpoksi ripsienpidennykset elämän tekevät. Mulla menee nimittäin meikin teossa suurin aika aina ripsiin, jotka yritän saada näyttämään pitkiltä, mutten paakkuisilta. Mulle kun on tärkeä näyttää arkenakin huolitellulta, ripsienpidennykset ovat oiva keino olla laittautuneen näköinen panostamatta liikaa. Jokainen päivä tuntuu olevan hyvä ihan vain pidennysten ansiosta lähinnä siksi, että aamuisin peilistä tiiraileekin suhteellisen reippaan näköinen tyyppi. Ainakin mulla nuo ripset avartavat katsetta ja näytän paljon virkeämmältä. Pidennykset ovat pysyneet minulla hyvinä noin 5 viikkoa, jonka jälkeen olen niitä huollattanut.

Aika usein kysellään, kannattaako ripsienpidennyksiä pitää koko ajan tai vahingoittavatko pidennykset jotenkin omia ripsiä. Eivät ja niitä voi pitää koko ajan! Mikäli ripsienlaittaja käyttää laadukkaita ripsiä ja kunnon liimaa, ongelmia ei ole. Toki kannattaa huomioida allergiat, jos on kovin herkkä. 

Ripsillä on kasvukausi ja lepokausi, jonka jälkeen ne tippuvat pois. Ripsien uusiutuessa, ripsipidennys tippuu oman ripsen mukana pois ja uusi ripsi alkaa kasvaa tilalle, kuten ilman ripsienpidennyksiäkin. Ripsienpidennykset eivät mitenkään tuki, estä tai nopeuta omien ripsien kasvua. Hyvät ripsienpidennykset ovat kevyet, eivätkä rasita omaa ripseä painollaan mitenkään. 

Suosittelenkin näitä kaikille kiireellisille ja kiireettömille, nuorille, vanhoille, äideille, opiskelijoille ja ihan kaikille kokeilunhaluisille! :)

4 kommenttia:

 1. Oi ompa kauniit!:) Oon monia vuosia miettnyt räpsyjen pidennyksiä, mutta ne kuulema vahingoittavat omia todella paljon. Mulla on luonnostaan melko paksut, pitkät ja tuuheat ripset joten en uskalla heittää niille hyvästejä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mua kiinnostaisi kuulla miten ihmiset ovat kokeneet, että ne vahingoittavat ripsiä? Voisikohan olla, että tuleeko joillekin siitä liimasta sitten jotain? Mutta ripset eivät omia ripsiä vahingoita mitenkään kuten tuolla tekstissä kirjoitin :) saattaa myös olla, että kun laittattaa ripseinpidennykset ja ne sitten tippuvat omien ripsien mukana pois oman ripsen kierron mukaan, niin tokihan silloin silmät näyttävät paljon paljaammilta kuin ilman niitä omiakin ripsiä, joissa on ollut muhkeat pidennykset. Mutta siis jos on itsellä tuuheat ja pitkät ripset, niin sehän on onni! :)

   Poista
 2. vauu ihan mielettömän hienot <33!!!!!!!!

  VastaaPoista