torstai 6. marraskuuta 2014

PLAYA DEL INGLÉS / PART 1Tässäpä tulisi hieman ensin maisemakuvia meidän matkalta, joita kyllä viljellään tulevissakin matkapostauksissa ;) Mehän oltiin siis Gran Canarialla, Playa del Inglésissä, eli aivan saaren etelärannalla. Meillä oli Tjäreborgin matkapaketti ja suorat lennot Thomas Cook airlinesilla. Lento tuonne kestää noin kuusi tuntia tai olisi kestänyt jos ei olisi tarvinnut pysähtyä tankaamaan lentokonetta ensin menomatkalla Portugalin Farossa ja tulomatkalla Norjan Stavangerissa. Hyvä kuitenkin, että saatiin sitten toinen kone (vaikka yksi tankki puuttuikin) ja kuitenkin vain parikymmentä minuuttia myöhässä. Tankkaamispysähdykseen sitten tuhraantuikin aikaa tunti mennen tullen. Lisäksi meidän bussikuski Kanarialla (suomalaisittain) oli Uuno isolla U:lla. Meidän piti olla paikallista aikaa perillä hotellilla siinä viimeistään yhdentoista aikaan illalla, mutta oltiinkin puoli kolme yöllä kaikkien muiden viivästyksien lisäksi sen urpon bussikuskin takia, joka ei todellakaan tiennyt minne olisi meitä vienyt. Ensin hieman huvitti kyllä, mutta kun kello oli kaksi yöllä ja kuski ajaa kolmatta kertaa saman hotellin ohi tietämättä miten sen eteen voi jättää matkustajia, ei paljoa naurattanut. Kuskimme jopa pysähtyi kysymään taksikuskilta neuvoa ja jätti pari nuorta väärään paikkaan, josta ohi ajaessamme ties monettako kertaa, he etsivät yhtä hotelliaan. Kun vihdoin päästiin omaan hotelliin, bussiin jäi vielä melkoisesti porukkaa, joille toivotinkin hyvää loppumatkaa täydestä sydämestäni. Hotelliin tultuamme ainakin minä kävin pikapesuilla ja halusin nukkumaan. Oltiinhan me matkustettu siihen mennessä reilusti yli 12h kun lasketaan aika kotoa lähdöstä ja siitähän se kuuluu laskea. J olisi varmaan voinut lähteä vaikka yöhön, mutta mentiin kuitenkin molemmat nukkumaan ja päästiin vieläpä aamupalalle kymmeneltä. En kuitenkaan ihan heti uudestaan varaa Tjäreborgilta matkaa.

Hotelli oli tosi upea ja varsinkin allasalue miellytti silmää! Jos mennään vielä Kanarialle, tämä hotelli on kyllä yksi erittäin vahva vaihtoehto!

Näkymä parvekkeelta merelle. (Nokia lumia 1020)

Kuva hotellin sisältä. (Nokia lumia 1020)

Syömään lähdössä!

Kuva rannalle päin. (Nokia lumia 1020)

Lisää selostuksia kuten juttua ruoasta, kaupoista ja muusta seuraavassa matkapostauksessa!


6 kommenttia:

 1. Upeita kuvia! Oon myöskin käynyt playa del inglesissä, mutta siitä on jo muutama vuosi. Noi pitkät hiekkarannat oli kyllä ihan älyttömän upeita! ♥ Innolla odotan lisää postauksia matkasta! :)

  http://viiskyttieta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä upea paikka :) kyllä tuonne Kanarialle voisi mennä uudestaankin!

   Poista
 2. Vaiuu mitä ihania kuvia ♥ haluan nähdä ehdottomasti lisää! Voi kun pääsis nyt rannalle palvomaan aurinkoa :(((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun suunnittelemaan lomaa ;) kyllä sille löytyy aina jostain raosta aikaa!

   Poista
 3. Vautsi mitä kuvia! Viime huhtikuussa olimme serkkuni kanssa Inglesissä ja meillä oli mahtava reissu, voi että tuli ikävä sinne ♥ Joten joo mielellään lisää kuvia ehdottomasti, pääsisipä talveksi reissuun mutta jääpi tänä vuonna varmaan välistä reissut!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooi no ensi keväänä tai kesällä sitten! Jos Suomen kesä on ensi vuonna yhtä upea kuin viime kesä oli, niin ehkä täältä juuri viitsii lähteä pois ;) vaikka juhannukseksi!

   Poista