sunnuntai 9. marraskuuta 2014

MUOKATA VAI EIKÖ MUOKATA?Kengät Ellos // Housut Pull&Bear // Kauluspaita H&M // Neule Seppälä // Kaulus H&M // Takki Star Jeans // Laukku MK

Näissä kuvissa huomaa hyvin miten valo vaikuttaa kuvan väreihin. En ole mitenkään muokannut kuvien väriä tai laittanut näihin mitään filttereitä päälle. Kuitenkin joissakin kuvissa housut näyttävät sinisemmiltä ja toisissa taas harmahtavilta. Totuus on varmasti jotain noiden väliltä. Kuvissa, joissa housut näyttävät sinisemmiltä, tulin enemmän ulos tuolta autokatoksen alta. Hauskaa, että vain sininen väri korostuu, sillä mun tipun keltainen paita näyttää suhteellisen samanlaiselta joka kuvassa, joskin valjulta. 

Juuri tämän vuoksi kuvien muokkaus on usein tarpeellista. Muutoin kuvat pitäisi ottaa jokseenkin samalta etäisyydeltä, samalla hetkellä, ainakin näin valon kadotessa sekuntien kuluessa ja muutenkin varmistettava, että valo on sama joka hetki. Ihan vain esteettisyyden vuoksi. Ainakin mun silmää nämä kuvissa erivärisiltä näyttävät housut häiritsevät paljon. Halusin kuitenkin kerran laittaa kuvat tänne muokkaamattomina, niin voin sitten taas uudella innolla muokata seuraavat kuvat silmää miellyttäviksi!


4 kommenttia:

 1. Tosiaankin värieron huomaa parin kuvan kohdalla, pieni muokkaus on tosiaan tarpeellista:) Ihanat nuo farkut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Kiitos :) ne onkin ihan parhaat siniset farkut mitä mulla on ollut ikinä! Niin pehmoiset päällä, että ihan kuin ei olisi housuja ollenkaan :D

   Poista
 2. En edes huomannut farkkujen erivärisyyttä ennen kuin sanoit ja katsoin uudestaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D nää on näitä asioita "katsojan silmissä". Kai sitä myös on itselleen ja omien kuviensa suhteen kriittinen sellaisille asioille, mitkä ei muita edes häiriste välttämättä :)

   Poista