tiistai 18. marraskuuta 2014

HARMAATAkengät/shoes citymarket | hame/skirt Bichai | neule/knitting H&M | takki/jacket Sheinside | kaulahuivi/scarf H&M | laukku/bag MK Syksy ja talvi ovat inhottavaa aikaa asukuvien otolle ainakin kolmesta syystä

A) liian vähän valoa
B) kaikki värit luonnosta puuttuvat
C) kylmä

Kertakaikkiaan vaan todella huonot olosuhteet kivojen kuvien ottamiseksi, varsinkin kun joka kuvan taustalla näkyy noita kamalia lehdettömiä risuja. Pitäisi aina päästä kunnon cityyn kuvia ottamaan, mutta se nyt vaan ei aina onnistu. Kesällä kuvien otto onnistuu melkeimpä missä vaan kun tausta on ihanan vihreä tai aurinkoinen, mutta tänä syksynä sitä aurinkoa ei paljoa ole näkynyt, kiitti vaan t. bloggari. Kuvat on jotenkin sumeita ja epätarkkoja jos ne ottaa yhtään sellaisena aikana kun valoa ei ole tarpeeksi. Kun tuota valoa nyt on ne kriittiset tunnin päivästä, jolloin asukuvaajiakaan ei paljoa ole saatavilla, päätin, että sisällä salamalla otetut asukuvat on ihan kivoja. Tekeehän Angelica Blick, Fanny Lyckman, Charoline Roxy ja Kenzakin sitä koko ajan ja upeilta kuvat näyttävät. Ihan vähän on kyllä vielä harjoittelemista ja tuohon salamaan totuttelua, mutta kyllä se tästä (ensikokeiluni salaman käytöstä sisätiloissa löytyy täältä). 

Yksi tuleva hankinta on todellakin ulkoinen salama, jolla saa paljon tarkkuutta kuviin ja mahdollisesti tuo harmaus ei ehkä ole niin.. masentavan harmaata..? Hei siis katsokaa nyt noita kuvia ja mun takana näkyvää masentavan hailua värimaailmaa ja hirveää harmautta! Lisäksi pitäisi varmaan opetella käyttämään kunnon kuvanmuokkausohjelmia, jotta kuvien tarkkuus ei kökkö-kuvankäsittelyohjelmien takia kärsi enempää.

Tästäpä tuli oikein tällainen note to self -lista.

5 kommenttia:

 1. Ihana asu ♥ neule ja hame sopii niiin kivasti yhteen ♥ ja tuota takkia ei voi koskaan hehkuttaa liikaa! Tosiaan olosuhteet ei oo mitkään kovin hyvät tähän aikaan vuodesta asukuville :) vaikka näissä kuvissa ei kyllä mitään vikaa ole ♥

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon :) <3 jeps, tänäänkin ollut niin harmaa päivä ettei mitään rajaa!

  VastaaPoista
 3. mitä vaatteita sulta on tulossa sinne blogikirppikselle? :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin siitä vielä tehdäkin postauksen huomenna, mutta mukana on kaikkea maan ja taivaan väliltä. Takkeja, kaulahuiveja, kenkiä (koko 37), neuleita, paitoja, housuja..

   Poista
 4. Lovely outfit dear :)

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  VastaaPoista