sunnuntai 16. marraskuuta 2014

BRIGHTENING BLONDTÄNTTÄRÄÄ, nyt esittelen teille ihan huikean hiustenhoitosarjan!!!! Lukekaa tarkkaan ;)

Kävin viime viikon perjantaina UNIK hairdressingissä tutustumassa label.m uuteen blondisarjaan. Mulle tehtiin ensin tehohoito sekä lopuksi hiukset pestiin blondisarjan shampoolla sekä hoitoaineella ja ennen föönausta hiuksiin laitettiin muotoiluvoide. Kyseinen blondisarja on 3-vaiheinen sävyä heleyttävä sarja vahvojen, pehmeiden ja terveennäköisten hiusten aikaansaamiseksi. Tähän virkkeeseen voin tuotteita jo viikon ajan kotona testanneenakin yhtyä sataprosenttisesti!! Tykkään tästä sarjasta vielä enemmän, kuin aikaisemmasta label.m sarjasta. Tuoksu on ihana, hiukset kiiltää ja parasta on, ettei tukkaa tarvitse kuivumisen jälkeen suoristaa, koska tukka ei kiharru tai mene pörröön, niin kuin mulla yleensä hiustenpesun jälkeen, jos tukkaa ei föönaa. Jos tukan taas haluaa föönata, voluumia tulee ihan hurjasti ja tukka tuntuu todella ilmavalta! Tykkään niiiin paljon!


SARJAN KASVIRAAKA-AINEET

Tuotteet koostuvat useista eri kasviraaka-aineista kuten MAMAKI TEE, HUMALA, TÄHTIHEDELMÄ, KIRIMOJA ja VALKOINEN ANANAS, jotka auttavat tehostamaan väriä korostavia ominaisuuksia, sekä hoitavat ja ravitsevat hiuksia. Nämä ainesosat auttavat lisäksi ehkäisemään hiusten oksidoitumista, joka näkyy hiuksissa epätoivottuna kellertävyytenä ja neutraloimaan jo esiintyvää kellertävyyttä.


Vaihe 1 - Shampoo auttaa kirkastamaan ja heleyttämään värisävyä asteittain. Syväpuhdistava shampoo sopii päivittäiseen käyttöön ja puhdistaa hiusta tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Tuote myös ravitsee hiusta ja ehkäisee kuivuutta ja sävyjen kellertävyyttä. 

Vaihe 2 - Poishuuhdeltava hoitoaine täydentää kosteutta sekä asteittain heleyttää ja kirkastaa värivivahteita. Hoitoaine myös ravitsee hiuksia, sekä ehkäisee takkuuntumista ja katkeilua.

Vaihe 3 - Kevytkoostumuksinen muotoiluvoide ravitsee ja vahvistaa. Myös tämä voide tehostaa asteittaista värin kirkastumista sekä suojaa kuumamuotoilun aiheuttamilta vaurioilta, kähäryydeltä, ilmankosteudelta sekä UV-säteiltä. Tuote luo hiuksiin silkkisen pehmeyden.


Sakke loihti mulle perjantain kunniaksi myös upean kiharapilven!


Nyt kannattaa muuten hyödyntää marraskuun tarjous ja hankkia 3-osainen blondisarja 70€:lla (norm. 79,50€) ja lykätä vaikka pukinkonttiin!

Sarjaa voi ostaa ainakin Jyväskylän UNIK hairdressingistä!4 kommenttia:

 1. Kiva ja hyödyllinen postaus!
  http://jokapaivaonperjantai.blogspot.fi/
  käy tsekkaas mun uusblogi
  PALKINTOPOSTAUS

  VastaaPoista
 2. Kuulostaapa ihanalta! Harmi, että oon brunetti eikä mulle sovi vaaleat hiukset alkuunkaan, muuten olisin jo matkalla Porvoosta Jyväskylään :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuo on ollut kyllä kaikkien aikojen paras blondisarja :) tekee ihmeität tukalle!

   Poista