keskiviikko 8. lokakuuta 2014

MAKEUP TUTORIAL: PULLEAMMAT HUULETTämä tutorial ohjaa sinua saamaan erottuvat, pulleamman ja isomman näköiset huulet, mikä ainakin minulle on ollut tärkeä asia meikkiä tehdessä. Varsinkin kun koen huuleni jotenkin toispuoleisiksi, olen kiinnittänyt niihin myös enemmän huomiota. Huulipunallahan tietysti saa aikaan todella vaikuttavan eron ja isomman näköiset huulet, mutta tässä tuotrialissa keskityn tekemään huulista luonnollisen näköisesti isommat.


Tässä ensin lähtötilanne. Mulla on tosi epäselvät huulten rajat ja yläviistosta katsottuna näyttää siltä, kuin mun ylähuuli ei jatkuisi suupieliin asti vaan loppuisi kesken. 
(ennen - jälkeen tekstit näytti ilmeisesti parempina englanniksi..)

Sitten itse asiaan!

1. Kuori huulet. Itse tein kuorintaseoksen bepanthen -voiteesta ja suolasta, jota sormella hieroin huuliin.
2. Harjaa huulet hammasharjalla. Tämä kuorii pois kaikki kuolleen ihon rippeet ja turvottaa huulia.
3. Rajaa huulet hieman yli luonnollisten huulirajojesi saadaksesi aikaan pulleamman vaikutelman. Älä käytä tähän luonnolliseen look:iin liian tummaa rajauskynää.
4. Levitä huuliin lähellä omien huultesi sävyä olevaa huulipunaa. Itse käytin Natural Coden Sweet Pink -sävyä.
(jos haluat, voit lisätä huulikiiltoa, sillä se korostaa huulten korkeimpia kohtia valon osuessa huuliin ja saa huulet näyttämään suuremmilta)Voit sipaista vielä vaaleaa luomiväriä amorinkaareen ja näin saada huulet erottumaan ja korostumaan!

4 kommenttia:

 1. vauu hieni postaus <3 eron näkee kyllä :) Ihanat täyteläiset huulet<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) joo, kyllä sitä vaan kaikilla kikoilla saa ihmeitä aikaan. Tuo mun tuorital oli vielä yksinkertaisimmasta päästä!

   Poista
 2. Kiva kun postaat taas useammin! Vois pitkästä aikaa meikata huulet tänään :) yleensä laitan vaan huulirasvaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että tykkäät :) mullakin moni päivä menee huulirasvalla, mutta jos menen käymään ihmisten ilmoilla, panostan vähän enemmän oman ja muiden viihtyvyyden vuoksi ;)

   Poista