keskiviikko 24. syyskuuta 2014

MUSIC VIDEO FOR NIGHTSTOPSain heinäkuun lopulla erikoisen puhelun mökillä ollessani. Minua pyydettiin nimittäin musiikkivideoon, joka kuvattaisiin NightStop:lle! Mieleeni tulivat heti Cheekin pepunketkutus -musavideot, joten halusin tietää hieman enemmän kyseisen musavideon juonesta ja lopulta en voinut muuta kuin lähteä mukaan, kuulosti niin kivalta!

Kävin seuraamassa ensimmäisiä kuvauksia, jotta saisin kunnolla käistyksen mistä on kyse. Hirveän hauskaahan tuo musiikkivideon kuvaus on ja tiimi vaikutti todella ammattitaitoiselta. Laadukasta kamaa on siis tulossa..

Kuvassa minä ja vastanäyttelijäni Mauri tiukoilla pahisilmeillä. 

Meidän vastanäyttelijäpariskuntana ja musiikkivideon päähenkilöinä toimi ihana ja rakas Kia sekä hyvinkin energinen persoona Jiri. Kuten näkyy, heidän ilmeensä oli jotain aivan muuta kuin meidän look. Kasari on päivän sana!

Kia oli oikea monitoiminainen. Sen lisäksi, että hän toimi upeana kasarinäyttelijänä myös maskeerasi ja avitti kuvauksissa muiden huikeiden tyyppien kanssa! Tiimi tuntui muutenkin osaavan niin hyvin asiansa, että tunsi olevansa todellisten ammattilaisten käsissä. Välillä innostuttiin niin savukoneesta, että henkeä ei meinannut saada ja valot lämmitti mukavasti siinä urheilusuorituksia tehdessä, mutta kaikki on sen arvoista ;)

Hieman jopa haikeita tunnelmia koin loppukuvauksissa. Vaikka kuvaukset suoritettiin melko pitkinä pätkinä, oli homma kuitenkin niin kivaa ja hauskaa, ettei sitä työksi voi luonnehtia. Meillä olisi pitänyt olla joku behind the scenes -videokuvaajakin, koska naurua kuvauksissa ei säästelty.
Omaa vuoroa odotellessa on mukava halia vastanäyttelijää ;)

Leppoista meininkiä jäätelöä syöden!

Tänä lauantaina on sitten musavideon julkaisubileet! IIK! Nyt jo! Juurihan me vasta kuvattiin. Toisaalta mua jännittää ihan hirveästi ja toisaalta oon ihan hitsin innoissani. Jännittää ehkä siksi, etten juuri videoilla ole ennen esiintynyt, enkä yhtään tiedä millainen olen video-esiintyjänä. Tällainen rooli, missä ei tarvitse puhua, on kyllä kuitenkin omiaan minulle. En kuitenkaan jännityksestäni huolimatta malttaisi millään odottaa, että pääsen näkemään varmasti huikean ja laadukkaan tuloksen! Oon kyllä superonnellinen, että lähdin mukaan tällaineen koetukseen.

Siinäpä teille jännitettävää, kunnes näätte valmiin videon! :)

Kuvat: Eeva Murtolahti ja Kia Tolppanen

7 kommenttia:

 1. Vauu, oot kyllä päässyt huikeaan projekstiin mukaan!!<3 Tyylikkäitä ja samalla myös älyttömän hauskoja kuvia<3

  VastaaPoista
 2. ps, jään kyllä innolla odottamaan videota<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) videota odotellessa! ;) meillä oli kyllä hirmu hauskaa tuolla kuvauksissa!

   Poista
 3. Jo valokuvat näytää hyviltä! Täällä odotetaa kans kovst koko porukka: Täti on melkein julkkis!!

  VastaaPoista
 4. vau, vähänkö hieno mahdollisuus!<3 jään kyllä mielenkiinnolla odottamaan videota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) huomenna tulee koko kansan nähtäväksi ;)

   Poista