maanantai 8. syyskuuta 2014

MÖKKIKUVIATässä tulisi kuvasatsi heinäkuiselta mökkireissulta. Jotenkin vähän haikea katsoa näitä kuvia, koska se tosiasia, että kesä meni ja syksy tuli tuntuu vieläkin inhottavammalta. Vaikka syksyllä voi olla ihan tunnelmallista ja mukavaa, niin kyllä mä aina kesää jään kaipaamaan. Nyt on kuitenkin syksyllä niin paljon tiedossa kaikkea kivaa, etteipä ne suupielet ainakaan kovin alas voi vajota syksyä ajatellessa. Ja ne kaikki kynttilät mitä voi pimeinä iltoina ilokseen sytytellä, ai että. Syksyhän tuntuu ihan mukavalta vuodenajalta. 

Meillä on ollut tässä myös meneillään kahden viikon luontotyyppi -kurssi, joka on sisältänyt leppoisampaa kävelyä kangasmetsissä ja lehdoissa aina monen tunnin rämpimiseen erityyppisillä soilla. Onneksi ilmat on olleet pääpiirteissään tosi kivat ja jopa kuuma on puuttomilla avosoilla tullut. Kumpa tää syksy jatkuisikin näin lämpimänä ja aurinkoisena! 

Mutta niihin mökkikuviin. Kuvissa tiivistyy melkein kaikki mökkeilyyn liittyvät asiat eli: aurinko, herkuttelu, uiminen (saunomisesta nyt ei ole kuvaa jostain syystä), syöminen, kalastus, herkuttelu, kauniit maisemat, (veneily, joka ei sekään kuvista kyllä ilmene) ja lisäksi syöminen sekä herkuttelu.
4 kommenttia:

  1. Oii mitä ihania kesäkuvia ♡♡ näyttää ihan täydelliseltä paikalta! Tuli kyllä ikävä kesää, jotenkin se loppuu aina liian aikaisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on kyllä ikävä kesää, mutta nyt on niin hienoa syyskuun keliä, etten voi valittaa :) ihana aurinko!

      Poista