maanantai 29. syyskuuta 2014

AUTUMN COLORS

Ulkona on nyt paras aika upeiden maisemavalokuvien ottoon. En kestä miten upeita värejä! Tänään kun kävin Bellan kanssa aamulenkillä, ajattelin, että onneksi näitä kauniita ruskavärejä näkee vain syksyllä. Eihän niitä muuten osaisi arvostaa yhtä paljon. Siinä mielessä neljä vuoden aikaa on todellakin rikkaus, että aina jokaisen vuodenajan jälkeen osaa arvostaa seuraavaa vuodenaikaa. Talvella kun aurinko saa lumen kimmeltämään ja puut ovat valkoisen kuuran peitossa, ei kaipaa yhtään kesän vihreää väriä tai edes lämpöä. Keväällä kun värejä alkaa ilmestymään, oikein jo odottaa sitä täyttä vihreyttä mikä kesällä koittaa. Syksyä en mitenkään erityisesti ikinä odota, sillä siihen yhdistyy arjen koitto ja pimeän ajan alkaminen, mutta aina kun syksy tulee, sitä ei voi olla ihmettelemättä luonnon kauneutta. 

Näissä asukuvissa pukeuduin tummiin, sillä en halunnut yhtään viedä huomiota tuolta upealta ruskalta!4 kommenttia:

 1. Olllalllaa mikä misu ♡ sulle sopii ihan älyttömän hyvin tuollanen hattu ♡! Ja aivan ihanat kengät!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ihana :)<3 tuo on veljen hattu joka on lainassa! Pitäisi varmaan ostaa omakin ;)

   Poista
 2. Apua miten upeet värit näistä kuvista löytyy! Musta harmaa asu tuollaisen syysruskan keskellä vauvau ♥ Rakastuin takkiin ja kenkiin, täytyy sanoa että hattu kruunaa kokonaisuuden:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) nuo takki ja kengät on ehdottomasti mun syksyn lempparit! Varsinkin tuohon Sheinsiden takkiin olen aivan hullaantunut! <3

   Poista