sunnuntai 17. elokuuta 2014

FLORAL PANTS
Jakku - H&M
Toppi - Vero Moda
Housut - Sheinside
Kengät - Stadium


Niin kuin kaikki on varmaan huomanneet, ulkona on etenkin iltaisin jo varsin syksyinen keli! Pääsin siis vihdoin pukemaan jalkaani Sheinsiden kukkahousut, jotka on kyllä mun tämän hetken suosikit! Juuri sopivat tällaiseen keliin, kun ei ole enää niin lämmin, muttei niin viileäkään. Housut ovat ohutta, suorahousu -materiaalia ja siksi mukavan viileät päällä. Tykkään housuissa erityisesti noista kivoista vetoketju yksityiskohdista, jotka kylläkään eivät ole oikeiden taskujen vetoketjut.

En millään kuitenkaan haluaisi ajatella, että syksy ja sitä seuraava pitkä, loputon talvi on jo tuloillaan ja taas se aina niin odotettu kesä on ohi. Toisaalta odotan innolla kaikkien syysvaatteiden käyttöä, mutta olen kuitenkin kaikesta huolimatta enemmän kesäihminen, joka kaipaa lämpöä. Varsinkin kun talvella yleensä palelen aina, olipa päällä mitä tahansa. Siksipä syksyllä, ennen kuin alkaa todella kylmät kelit ja päivä lyhenee olemattomaksi, haluan matkustaa jonnekin lämpimään! Jotain pientä reissua lokakuun alkuun ollaankin suunniteltu.

Jotta osaan varautua tulevaan synkkään aikaan, listasin muutaman asian, joista syksyssä ja talvessa pidän:

Ruska
Syysvaatteet
Viileä asunto
Kynttilät
Pipot
Laskettelu
Kauniit pakkasmaisemat
Kylmän ilman virkistävä vaikutus
2 kommenttia:

  1. Aivan mielettömän ihana asukokonaisuus, nousi kyllä ihan lemppariksi sun asuista ♡ etenkin nuo housut on aivan ihanat! Kumpa kesä tosiaan ei olis vielä ohi :( mä oon kans niin kesäihminen ja rakastan lämpöä! Syksystä just parhainta on kaikki erilaiset syysvaatteet ja ruska, mut muuten miellän syksyn pimeänä ja sateisena :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Emilia :)<3 tykkäsin tuosta asusta kyllä hurjasti! Mullekin tulee syksystä ensimmäisenä mieleen sanat pimeä ja märkä, mutta yritin kuitenkin keksiä jotain kivoja asioita, koska niitä löytyy joka asiasta ;)

      Poista