perjantai 15. elokuuta 2014

ÄIDIN VANHAT
Viimeksi kun olin koti-kotona tajusin, etten ole ikinä käynyt kaivelemassa varastosta äidin vanhoja tavaroita tai vaatteita. Mikä moka! Korjasin asian kuin 10 metriä sekunnissa puhaltava tuuli konsanaan ja löysin jonkin aikaa tongittuani muutaman aarteen. Näissä kuvissa on niistä yksi. Nimittäin Lee Cooperin farkut, joista saksin siis itselleni shortsit.

Farmarit olivat ennen muokkailua sitä ihaninta mallia, jossa periaatteena on ilmeisesti ollut saada farkuille mahdollisimman kapea vyötärö ja on ollut suorastaan häpeällistä olla käyttämättä niin paljoa farkkukangasta lantio- ja lahjeosaan kuin silloisen hyvän maun mukaiset käsitykset (ja raha) ovat sallineet (eli aika hävyttömän paljon). Tiedättekö kun tämän malliset farkut jäivät myös pepun kohdalta melkolailla löysäksi? Eihän kukaan (tai ainakaan melkein kukaan) enää halua käyttää farkkuja, jotka lerpattaan siltä kohdalta? Vaikka vyötärö tuntuikin olevan mulle hyvän kokoinen, jouduin kaventamaan shortseja hieman lantion kohdalta. Yleensä joudun olemaan huolissani, mahtuvatko shortsit mulle juuri tuosta kohdasta, kun vyötärön kohta on niin pieni. Olen kyllä nähnyt noita farmareita (shortseiksi lyhentämättöminä) joidenkin bloggaajien päällä (joiden päällä ne näyttävät hyvältä) kuten Tickle Your Fancy blogin Saran päällä. Itse en osaisi aivan sellaisia käyttää. Rohkeampien pukeutujien hommaa :)

Tuo kuvissa näkyvä toppi on uusimpia hankintojani parin viikon takaa ja tykkään hurjasti noista ohuista olkaimista ja läpinäkyvästä selkäosasta. Hankalaa on ainoastaan löytää jokin sopiva vaatekappale tuon topin alle, koska liivien olkaimet yksinkertaisesti pilaisivat tuon paidan idean, mutta ihan ilman minkäänlaista tukea en viitsi tuo päällä hillua. Nyt käytin bikinien yläosaa, mutta se ei mun mielestä kovin hyvin toiminut. Tai ehkä pitäisi ostaa sellainen tasainen musta bandeau bikiniyläosa.. Ideoita?


7 kommenttia:

 1. Sun kroppas on kyllä aivan sairaan hyvässä kunnossa!!<3 Aivan ihana tuo toppi etenkin, kiva just tuo läpinäkyvä selkäosa :)
  Ja heii näää sun kuvat kyllä ei oo yhtään epätarkkoja, päinvastoin<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh kiitti :D<3 itsekritiikkiä kun kukin meistä harrastaa niin paljon on vielä tehtävää ;) aika paljon noita kuvia saa kyllä pelastettua terävöinnillä, mutta on ne paljon sumeempia kuin ilman muokkausta ja jos taas en muokkaa, kuvat on jotenkin harmaita.. noidankehä, oravanpyörä, mitä näitä nyt on ;D

   Poista
 2. Laita vielä vyö noihin ja takaa tuon logolapun alta

  VastaaPoista
 3. Joo ja voitko laittaa siitä vielä kuvan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä oikein fanita vöitä farkkushortseissa :)

   Poista
  2. Kokeile olivat joskus näissä todella muodissa

   Poista
  3. Voishan sitä joskus kokeilla miltä näyttäisi :)

   Poista