torstai 10. heinäkuuta 2014

WHITE DRESSMekko: H&M // Laukku: ? // Vyö: Second hand // Kengät: H&M // Aurinkolasit: Ibero


Viime viikonloppu vietettiin Kuopiossa viinijuhlien aikaan neljän tytön ja J:n voimin. Nämä asukuvat ovat lauantailta napsaistu ennen shoppailuja, mutta Kuopio-reissusta hieman lisää seuraavassa postauksessa. 

Löysin H&M:ltä tuon iiiihanan mekon ja nuo sandaalit alehinnalla. Rakkauttahan siinä koettiin jo ennen sovitusta. Myös nuo sandaalit on ihan huiput! Niin kätevät sujauttaa jalkaan. Pelkään vaan, että kulutan ne puhki jo yhdessä kesässä. Olisi pitänyt melkein ostaa kahdet kerralla! Usein kuitenkin shoppaillessa kun on päättänyt ettei kuluta paljoa rahaa, niin yhden/yhdet vielä raaskii ostaa muttei ikinä kaksin kappalein. Ainahan noita löytyy uusia. Jos ei yhtä hienoja niin hienompia ;)
4 kommenttia:

 1. Oii jes sä ostit myös tuon mekon :)♡ sopii sulle tosi hyvin :) täytyypä laittaa itekkin tuo taas joku päivä pitkästä aikaa päälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ostin! On se vaan niin ihana :) tänään myös tuo mekko pääsee päälle kun hipsin keskustan suuntaan ja kampaajalle!

   Poista
 2. Sulla on kyl ihana tyyli <3 Voisitko tehdä joskus jonku bikinipostauksen? Oon lähdössä reissuun kavereiden kans ja olis kiva saada jotain ideoita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) hei hyvä idea! Voisin tässä joku kerta toteuttaa sellaisen postauksen :)

   Poista