torstai 24. heinäkuuta 2014

TOIVEPOSTAUS: BIKINIKESÄNo niin, luvassa siis postausta bikineistä. Kokosin kasan lemppari bikinejäni ja nytpä ne teille esittelen. Tykkään sellaisista bikineistä, joiden ala- ja yläosia voi sekoittaa keskenään. Siksi tykkään alaosien olevan väriä beige, ruskea ja musta mitä voi yhdistellä turkooseihin ja oransseihin yläosiin mielin määrin. 


1. Niskalenkki bikinit on mukavat silloin kun pelaa lentopalloa tai heittelee frisbeetä, eikä tarvitse olla huolissaan siitä, että bikinin ylöosa valahtaa nolosti. Noiden sini-valkoisten kanssahan sopii hyvin turkoosi ja miksei ruskeakin alaosa. 

2. Mun luotto auringonotto-yläosa. Kun ostaa tuollaiset bikinit, mistä saa niskalenkin pois, kannattaa varmistaa, että bikinin reunoissa kulkee sellainen silikoninauha, mikä pitää yläosan paikoillaan. Noissa bandeau-tyylisissä yläosissa ainakin mulla ongelmana on usein se, että rinnanympärysmitta on liian iso silloin kun kuppi olisi sopiva eli toisin sanoen jos ottaa sopivan kokoisen yläosan niin, että rinnanympärys ei ole liian iso, niin kuppi on aina liian pieni. Joskus olenkin joutunut ompelemaan rinnanympärystä hieman kasaan, jottei yläosa putoa päältä.

3. Myös noiden turkoosien bikineiden yläosasta saa niskalenkin pois, ja liivi tuntuu tukevalta päällä, koska se on sillä tavalla jäykkä, toisin kuin edellä mainittu bandeau-ylöosa. Tällaisissa tuntuun toisinaan siltä, kun pitäisi rintaliivejä, eikä bikineitä, mikä nyt ei sinänsä haittaa :)

4. Myös tämä oranssi ylöosa on bandeau-tyylinen, joskin se ei ole "sydämen" mallinen vaan suora, mikä ei nyt kuvassa oikein näy. Tykkään kovasti tuosta oranssista väristä, joka näyttää oikein ruskettuneella iholla kivalta!

5. Viimeisenä oikein tukeva urheilubikini-ylöosa. Näillä olen mennyt alkukesästä, kun ei ehkä vielä rusketu niin kovasti, että paksu niskalenkki jättäisi alleen ikävästi valkoisen ihon (muun ihon ollessa kivasti ruskettunut - ei kiva).

Kuten sanottua alaosia yhdistelen ylöosiin siten mikä kulloinkin parhaalta tuntuu. Itse tykkään sellaisista alaosista, missä peppua peittävä osuus ei ulotu aivan pepputaipeeseen asti. Ensinnäkin ruskettumisen takia ja toisekseen sellaiset puoleen väliin peppua asettuvat bikinin alaosat vaan näyttävät paremmilta. 


Nuo mustat bikinit eivät näkyneet ylemmissä kuvissa. Ne on ostettu Lidlistä ja ne on parhaat bikinit mitä mulla on koskaan ollut!! Niistäkin saa niskalenkin irti auringonottoa varten, ne tuntuvat tukevilta ja korostavat kivasti muotoja. Sitäkän me kaikki bikineiltä toivotaan? ;) näissä kuvissa olen yhdistänyt "oikeat" parit keskenään.
Iho on hieman eri värinen näissä kuvissa johtuen siitä, että juoksin säätämässä valotusaikaa vähän väliä kun äiti otti kuvia, eikä kaikissa kuvissa ollut saman verran valoa.. Voi myös olla, että pieni kuvaustauko kuvien välillä vaikutti asiaan, koska aurinko sillä välin kuitenkin ehti liikkua aika paljon.


Yhtenä bikini-haaveena on löytää valkoiset bikinit, joita ei kyllä vielä ole silmiin osunut (haaveita valkoisista biksuista täällä, täällä ja täällä).

Inhokki yläosa puolestaan löytyy täältä. Nuo ei vaan ole mun mieleen sitten ollenkaa. Ei pysy päällä, enkä tykkää tuosta reiästä keskellä, saati niskalenkistä. Yh.
2 kommenttia:

  1. oi oon kade, multa taitaa löytyä useampi pari uikkaireita kuin biksuja :-D ja biksujaki on vaan yhet.. oon kovasti hinkunu uusia, mut harmiks joudun joka kesä pettymään ettei toi niskalenkki -malli oikeen sovi mulle vaan aiheuttaa enemminkin kauheen päänsäryn :-/ ja rintsikan malliset biksut taas maksaa paljon enemmän... mistä syystä on vaan yhet mutta sitäkin kestävämmät :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, toi niskalenkki ei ole myöskään mikään kaikkein mukavin päällä, koska se ei oikein asetu sitten mitenkään tuonne hartia/kaula välimaastoon.. Mulla taas ei ole ainoitakaan uikkareita :D vois kyllä joskus hommata jotkut kivat!

      Poista