keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

ÅLAND 2/2Nåtön biologisen aseman pihapiiri oli niin kaunis, että sieltä tuli muutamat räpsyt otettua. 

Melkein joka ilta nähtiin upea auringonlasku. Tunnelmaa pilasi vain hieman inhottavan kolea ilma. Nyt on vaikea muistella noita koleita kelejä, kun ulkona on niin kuuma!

Keskiviikkona lenkin jälkeen istuttiin alas juomaan siiderit ja sitten taas nukkumaan, jotta jaksoi aloittaa seuraavan päivän työt!

Torstaina käytiin syömässä Maarianhaminan keskustassa. Oltiin kaikki niin nälkäisiä, että mentiin ensimmäiseen eteen sattuneeseen raflaan, eikä jouduttu pettymään!
Pekonihampurilainen mediumiksi paistetulla häränfileepihvillä. Enpä itse olisi keksinyt laittaa pihviä hampparin väliin ja puolet tuosta pullasta jätinkin syömättä, kun ei vaan mahaan mahtunut. Oli kyllä ihan taivaallisen hyvää!

Perjantaina oli lämmin ja haettiin keskustasta jäätelöt vielä ennen laivaan menoa. Valikoima oli hieman runsaamman sorttinen kun mitä mantereen puolella joillakin kiskoilla näkee.. valinnan vaikeushan tuossa sitten iski, änkytin ja vaihdoin ainakin kaksi kertaa sen mitä lopulta tilasin. Vanhalla kunnon polkalla mentiin. Sitä sai joskus pakettijäätelönä kun olin lapsi, mutta ei enää :( se on mua kyllä suuresti tässä vuosien mittaan harmittanut. Eipä ole edes enää sitä kauppaakaan mistä tuota jäätelöä sai.

Nyt on Ahvenanmaa koettu vielä kuvienkin kautta. Nyt menen tuijottelemaan lisää Ahvenanmaata, nimittäin kartan muodossa, niin saan ehkä mun gradun vielä joskus valmiiksi! Adiós!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti