keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

KYLMÄÄ KESÄÄ

Tänään oli jääääätävän kylmä keli. Aamulla Bellaa ulos viedessä meinasin todellakin jäätyä. Kello 10:ksi oli varattuna aika UNIKhairdressingin Saken hiusten tehohoito-käsittelyyn ja vielä viisi vaille kymmenen tuijotin vaatenaulakkoa. Mikään takki ei vaikuttanut tarpeeksi lämpimältä. Lopulta vedin lopputalvesta käyttämäni takin, pipon, hanskat ja kaulahuivin päälleni. Mittari näytti neljää plus astetta ja nyt on juhannusviikko hitsi vie! Ei sillä, että juhannuksena kovin usein lämmin olisi ollut, mutta se, että tänä aamuna saatiin monin paikoin lumisateita koko maassa, menee jo yli ymmärryksen.. Tarkenin juuri ja juuri polkea kampaamoon, jossa onneksi sain ihanan tehohoidon tukalle, päähieronnan ja tietysti pesun lämpimällä vedellä, kiitos Sakke! Mun korvat on ihan älyttömän herkät ja niitä alkaa särkeä ihan pienestäkin tuulesta (miksi polkiessa on muuten aina vastatuuli, eikä myötätuuli?). Kampaamosta lähdettyäni tukka kiiltävänä ja pehmeänä oli kuitenkin helppo hymyillä kylmyydestä huolimatta! Illalla keli oli onneksi hieman aurinkoisempi ja lämpimämpi kun suunnattiin ulos Bellan kanssa ja kauppaan. Yllä näkyvissä kuteissa sinne kauppaan sitten uskaltauduin, enkä jäätynyt!

PS. Tuo neule näyttää kuvissa nukkaiselta, mutta siinä on sellaista tarkoituksellista nyppyisyyttä, ei nukkaa :)
PSS. Sakke huomautti, että mulla on todella paljon uutta tukkaa tulossa! Ja onhan toi juurikasvukin taas melkoinen, vaikka ei siitä niin kauaa ole kun Sakke ne värjäsi. Hiustenkasvatus ja -paksunnus -projekti on siis ihan hyvällä mallilla! Toki täytyy vielä odotella, että ne vauvahiukset kasvaa aikuisiksi..6 kommenttia:

 1. Ihanasti sopii farkku ja leokuosi yhteen, tykkääään! :)<3 ja tosi kivan rento asu, tälläsiä kaipaisin itsekkin pahan päivän varalle! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä oon noihin leohousuihin niin kiintynyt juuri niiden rentouden takia :D ne on niin helppo vetää jalkaan ja mennä minne vaan! :)

   Poista
 2. Maailman rennoimmat housut kyllä :)♡ ja sopii niin hyvin monien asujen kanssa yhteen :)♡ äää, pakko sanoo tuosta ilmasta kans, että ei voi uskoa että nyt on kesä ku katsoo ulos :( nii ankeeta! :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti :)<3 joo, ei ihan paras juhannuskeli :/

   Poista
 3. Mulla oli tänään villapaita ja nahkatakki ja silti paleli!! :( Juhannus oli koominen. Grilli kuumana ja rakeita satoi terassille, melkosta kesää :( Tykkään noista sun leo-housuista! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Ooi ei :/ siellä missä me oltiin juhannus ei ihan satanut rakeita, mutta toppatakki päällä olin kyllä koko jussin! Hyh mitä kesää..

   Poista