perjantai 13. kesäkuuta 2014

EURON TRENSSIOstin tuon H&M:n trenssin eurolla kirpparilta tässä jokin aika sitten, mutta kyseistä trenssiä ei kuitenkaan blogin puolella ole ennen näkynyt. Huomasin ilokseni, että nyt liikkeet pursuavat tuollaisia vaaleita pitkänmallisia trenssejä. Olin siis vain hieman aikaani edellä ;)

 Trenssi: Second hand (H&M) // T-paita: H&M // Leohousut: Vero Moda // Tennarit: Duffy


Tänään päivä kului kaupungilla asiota hoidellen, kavereita kyyditen, gradua tehden, musiikkia ja yläkerran naapurin laulua kuunnellen.. Säikähdin silloin päivällä melko pahan päiväisesti kun yläkerrasti alkoi kuulua hirveää melua. Ensin ajattelin, että miten niitä yläkerran lapsiparkoja oikein kidutetaan, kunnes tunnistin laulun sanat: Alicia Keysin No one. Siis ihan mukava kun joku laulaa täyttä kurkkua ja nauttii omasta äänestään, meidän seinät, katto ja lattia nyt sattuvat vaan olemaan niin melua läpäisevät. Ensin minua nauratti, mutta ei sitten enää naurattanutkaan kun yritin tehdä gradua ja laulu jatkui ja jatkui ja jatkui... Tuli No one -biisin sanat ja sävellaji melko tutuiksi.3 kommenttia:

 1. Moiksista, Anni Maria! Halvalla olet tyylikkään trenssin löytänyt. Itselleni tulee noista trensseistä aina mieleen 60-luvun ranskalaiset elokuvat, salapoliisit, sekä katulyhtyjen alla seisovat kohtalokkaat kaunottaret. Trenssi syntyi 1. maailmansodassa(vrt. trench coat, eli juoksuhautatakki). T: Mies pohjoisesta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hyvä löytö :) satuin joskus näkemään jonkun dokumentin, jossa kerrottiin milloin ja mitä varten trenssi on syntynyt :) brittiarmeijallehan tuo takki alunperin suunniteltiin!

   Poista
 2. Moiksista, Anni Maria! Varmasti oli hyvä löytö. Hyviä vaatteita löytää halvalla. Itse bongasin muutama vuosi sitten verryttelytakin jostakin Seppälän alennuskorista. Verryttelytakilla oli hintaa yksi euro. Mainitsemaasi dokumenttia en muista katsoneeni. Se on totta, että brittiarmeijalle tuo takki alunperin suunniteltiin. Brittiarmeijasta tuli mieleeni, että vanhimmalla isosiskollani oli 70-luvun puolivälin tienoilla safarityylinen asetakki. Tässä vaaleanvihreää värisävyä olevassa asetakissa oli napilliset rinta- ja helmataskut, panospaikat rintataskujen yläpuolella, sekä olkapoletit. Napit oli tehty jostain metallista ja niissä oli kohollaan olevat tähtikuviot. Army- ja safarityyli oli kova sana 70-luvulla. T: Mies pohjoisesta

  VastaaPoista