perjantai 13. kesäkuuta 2014

UNIKhairdressingin uudet tuulet!UNIKhairdressing muutti viime viikon tiistaina täällä Jyvsäkylässä uusiin tiloihin Väinönkatu 36:een, joissa kävin vierailemassa ja tottakai kuvailemassa. Uudet huikeat tilat ovat isommat ja avarammat ja UNIK-tiimi oli todellakin pistänyt parastaan sisustuksen kanssa!

UNIKhairdressingin upea tiimi!

Label.m tuotteet ovat UNIKhairdressingin erikoisuus. Noita label.m tuotteita ei ainakaan tietääkseni saa Jyväskylästä mistään muualta! Paikalla avajaispäivänä oli myös label.m tuotteiden edustaja, joka kertoi mielellään asiakkaille näistä huikeista tuotteista, joita minullakin on ollut testauksessa (postauksen testailuista näet täältä). 

Sain pikastailauksen Henna T:ltä, joka teki minulle vesiputous-letin..

..ja värjäsi putous-suortuvat pinkillä sprayllä, joka siis lähtee harjaamalla tai viimeistään pesussa pois.

Näitä tuotteita pääsee meikäläinenkin testailemaan piakkoin! Värejä löytyy pinkkiä, sinistä, violettia ja punaista... värikästä kesää ;)

Ihanat! Osaisinpa tehdä itselleni tuollaisen letin!

Saatiin nauttia paikan päällä mahtavista tarjouksista, itseleivotuista herkuista, arvonnasta ja ilmaistuotteista! Arvonnassa mukana oli muun muassa lahjakortteja ja label.m luxus tuotepaketti!

Paahtimo Papu tarjosi avajaiskahvit!

Foodin puolestaan oli tuonut tarjolle raakasuklaata, kuivattuja supermarjoja ja hedelmiä, sekä virkistävää kookosvettä! Kyllä näillä herkuilla kelpasi tutkia uusia tiloja ja tarjouksia!

Ensi viikolla pääsenkin Saken kampaajan penkkiin, kun Sakke ehdotti mun tukalle tehohoitoa kun viime kerrasta on jo hetki aikaa. Muisteltiin viime vuotta ja juurikin tätä aikaa kun meikäläinen oli onnistunut värjäämään puolet tukasta tumman ruskeasta tipun keltaiseksi, kunnes pääsin Saken käsittelyyn ja juhannus oli pelastettu (postauksen aiheesta näet täältä). Nyt on tukka kyllä hyvässä kuosissa, joten muuta ei tarvita kuin kosteuttavaa tehohoitoa, jolla tukkaa kannattaa hemmotella aina silloin tällöin :)


2 kommenttia: