maanantai 5. toukokuuta 2014

ELOKUVAILTA
Eilen oli leffailta ja käytiin katsomassa, niinkuin jo eilisen haastekuvan yhteydessä kerroin, The Amazing Spider-Man 2. Kyseinen raina oli mun mielestä kiitettävän hyvä. Siinä oli eri näyttelijät kuin Spider-Maneissa, kuten The Amazing Spider-Manissakin (siis siinä ensimmäisessä). Itse vaan en ole nähnyt sitä ensimmäistä osaa, joka varmaan olisi ollut ihan hyvä idea ennen tuota kakkososaa. Leffassa oli tasapuolisesti huumoria ja dramaattisuutta. En tiedä johtuuko sitten 3D elokuvan ominaisuuksista vai mistä, mutta kuvat vilahtavat ruudulla hirveää vauhtia ja kaikki vähänkin nopeammat toimintakohtaukset on pelkkää suttua. Ei kiva. Sama koettiin kun käytiin katsomassa Captain America: The Winter Soldier. Ehkä ensi kerralla  käydään katsomassa normaalileffa eikä 3D:tä..

5 kommenttia:

 1. oi miten ihana blogi, tykkään tosi paljon! sulla on ihana tyyli ja oot todella kaunis :) lisäksi täällä on jotenkin tosi kiva tunnelma, ja sun postauksissa on aina kauniit ja laadukkaat kuvat :) jään ehdottomasti seurailemaan! :-)

  http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, kiitos hurjan paljon kauniista sanoistasi! :) mukava kuulla jos blogin sisältö miellyttää ja saan sinusta seurailijan! :)

   Poista
 2. Niin kaunis asu! <3 Ja aivan ihana blogi sulla! :)

  VastaaPoista
 3. sulla on niin ihania vaatteita <3 tuun ryöstään sun vaatekaapin :D ja tästä tuli mieleen, etten oo ite käynyt pitkiin aikoihin leffassa. :) pitäs käyä, se on sellaista arjen pientä luksusta ainakin mulle :)

  VastaaPoista
 4. Oi tosi ihana asukokonaisuus! <3

  VastaaPoista