maanantai 28. huhtikuuta 2014

PEPLUMTakana on ihana ja myös hieman uuvuttava viikonloppu. Perjantaina kyllä oltiin hissuksiin kotona, mutta lauantaina heräsin ennen kahdeksaa, pakkasin kamat ja lähdin hakemaan tyttöjä, joiden kanssa suunnattiin yllättämään Mimmu. Tiedossa oli nimittäin polttarit, joista ajattelin kertoa lisää sitten toisessa postauksessa. Sunnuntaina heräsin yllättävän aikaisin eli jo 10.30, mutta uni tuli uudestaan kuudelta illalla. Heräsin "päikkäreiltäni" illalla kymmeneltä, eikä ollut tietoa maasta tai muusta. Keskiyön aikaan mentiin sitten varsinaisesti nukkumaan, eikä ollut siltikään vaikeuksia saada unta, vaikka olin vetänyt aiemmin neljän tunnin päikkärit. Taisi olla uuvuttava lauantai.. :)4 kommenttia:

 1. Peplumit on niin parhaita ♥ kesällä tulee käytettyä niitä varmasti tosi paljon :) kivasti oot yhdistäny Peplumtopin vähän erikoisempien housujen kaveriksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tää on mun eka peplum :) tekis jo nyt mieli heittää toi päälle joka aamu! :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. kiitos paljon :)) vähän harvemmin tulee tuollaisia printtihousuja käytettyä mutta yksivärisen yläosan kanssa näyttää ihan kivalta :)

   Poista