lauantai 12. huhtikuuta 2014

LAUANTAI Kengät: Boohoo.com // Housut: Gina tricot // Neule: H&M // Takki: Second hand // Kaulahuivi: H&M // Laukku: Seppälä


Aamupäivällä käytiin Jonin koululla Levels 2014 tapahtumassa. Siellä siis on neljässä kerroksessa uusimpia pelikoneita, pelejä (niin konsoli- kuin lautapelejäkin) ja tabletteja, joiden ominaisuuksia pääsee kokeilemaan. Mä jouduin valitettavasti lähtemään kotiin (meidän koti on siis parinsadan metrin päässä Jonin koulusta) kesken tapahtuman yhtäkkisen pistävän alavatsakivun takia.. Kerkesin jo ajattelemaan kaikki mahdolliset umpisuolen tulehduksetkin sun muut läpi, kun kipu oli niin viiltävä. Kipu meni kuitenkin onneksi ohi särkylääkkeellä. Huomenna sama tapahtuma jatkuu ja täytyy varmaankin mennä käymää uudelleen, sillä vähän jäi harmittamaan etten päässyt kokeilemaan sellaista Oculus Rift nimistä 3D reality headsettiä vuoristorata simulaatiolla. Oli kuulemma aika jännä! 

Iltapäivällä käytiin aurinkoisella lenkillä Bellan kanssa ja nyt on possunpaisti uunissa kera porkkanoiden ja bataatin. Jos sieltä vielä jokin hyvä elokuva sattuisi tulemaan telkusta illalla.. Rentouttava koti-ilta siis tiedossa :)
2 kommenttia:

  1. tosi tyylikäs ja ihana asu :) vitsit mäkin haluaisin löytää itselleni tollaset hyvät nahkahousut, noi sun on ihan täydelliset! Ihanaa alkanutta viikkoa sulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos !! :) olen kyllä tykännyt itsekin noista tekonahkahousuista. Kyllä niitä silloin joskus metsästettiinkin aika kauan ennen kuin löytyi mulle sopivat :D kiitos samoin hyvää viikkoa sinulle!

      Poista