lauantai 5. huhtikuuta 2014

BOYFRIEND JEANS
Löysin kaapistani tuollaiset farkut, jotka on iiiihan hitsin vanhat ja huomasin, että nehän menevät ihan hyvin boyfriend farkuista. Aion hieman kyllä kaventaa noita lahkeita, jotka on sitä ties monenko vuoden takaista trumpetti mallia..

Tänään on tullut tehtyä aika paljon kaikkea. Taloushommia, vaatteiden värjäilyä, kirppistelyä, DIY pastaa (ekaa kertaa elämässäni) ja vaikka mitä. Eilen sain palautettua maisteriseminaarin ja päätin, että tänään teen kaikkea muuta paitsi kouluhommia ja ehkä sen takia tuntuukin, että on saanut paljon aikaan kun ei vaan istu koneella vähintään sitä 8 h päivässä. Vaikka siinä ajassa toki saa paljon koulujuttuja aikaan niin se tuntuu kuitenkin melko mitättömältä koneella oleilulta. Ja jotta tästäkään postauksesta ei puuttuisi tuttu ja turvallinen aihe, nimittäin sää, niin pakko todeta, että tänään oli ihanan lämmin päivä, vaikkei se arska ihan suoraa pilvettömältä taivaalta räkittänytkään. Huomenna mennään tekeen kunnon pyöräreissu, joten toivottavasti yhtä lämmintä huomennakin :)

-Anni

2 kommenttia:

  1. Ihana asukokonaisuu <3 paljon oot kyllä tehnyt kaikkea :) ja ah, pyöräreissut on niin kivoja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)) käytiin tänään pyöräilemässä 7,5 km lenkki. Tuuli vaan niin ikävästi, että korvia alkoi särkemään :/ mulla on ihan käsittämättömän herkät korvat!

      Poista