maanantai 3. maaliskuuta 2014

Iso-Syöte

Tässäpä olisi nyt sitten hiihtoloma viikolta kuvia :) Joni nyt ei päässyt yhteenkään kuvaan, kun hyöri koko ajan kameran takana. Bellallakin oli mukava viikko kun pääsi lenkkeilemään aikas pitkiä lenkkejä joka päivä Jonin äidin kanssa sillä välin kun me muut oltiin laskettelmassa. Nyt Bella onkin oikeastaan vaan halunnut nukkua kotona. Taisi kuitenkin vähän ottaa koville se kaikki vahtiminen, kun naapurimökissä oli villakoira, jota piti pitää silmällä..
1. Rinneopas 2. Ainoat kaakot. Kaakaoa ei tehnyt kovin paljoa mieli kun tuli niin lämmin muutenkin lautaillessa. 3. Bella kävi meitä moikkaamassa ja sai osansa makkarasta kun paistettiin lounaat kodassa. 4. Tehtiin yksi päivä ruoaksi hampurilaisia. 5. Yksi istuskelukuvakin mahtui joukkoon, jottei näytä liian urheilulliselta.
6. Perjantaina käytiin syömässä ulkona. 7. Uljaat maisemat. 8. Harras mietintähetki. 9. Iltarinteessä. Melkein koko porukka kuvassa.
10. Kamppeita. 11. Käytiin Jonin kanssa hiihtämässä. 12. Villen kanssa rinteessä. 13. Bella seurasi silmä kovana meidän Audi rinneriehakisailua. En voittanut edes arpapalkintoa :D mulla on käsittämättömän huono arpaonni..

-Anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti